Luk

Stolt Lasse Vibe efter 0-1: Vi var overlegne

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Stolt Lasse Vibe efter 0-1: Vi var overlegne
Foto: IFK Göteborg

Lasse Vibe og IFK Göteborg tabte onsdag 0-1 til AIK, men danskeren er stolt af præstationen. 

IFK Göteborg gæstede onsdag topholdet AIK i Allsvenskan og tabte 1-0 på et straffesparksscoring af Sebastian Larsson efter 20 minutter. 

IFK's danske angriber Lasse Vibe kom ind fra anden halvlegs start og var blandt andet med til at spille 25 minutter i undertal efter et rødt kort. 

- De vandt, men jeg synes, vi er ved at opbygge noget meget interessant og positivt. Vi har en meget klar ide om, hvordan vi vil forsvare os, men frem for alt også hvordan vi vil spille med bolden, siger Vibe til fotbollskanalen.se og fortsætter: 

- Man blev lidt stolt, og man sad og så første halvleg, og så det arbejde som Ferran og Poya (IFK's trænerduo Poya Asbaghi og Ferran Sibila, red)har gjort, og siden kom ind i anden halvleg og følte sig overlegen 10 mod 11. Så bliver man faktisk lidt stolt.

- Når man spiller 10 mod 11, og modstanderne spiller på omstillinger og lange bolde, så synes jeg, at man har presset dem, og det var min fornemmelse. Jeg siger ikke, at vi skabte ti målchancer, men vi mødte også et godt hold.

IFK Göteborg ligger nummer seks i Allsvenskan med fem runder tilbage af sæsonen. 


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober