Luk

Stolt Lindstrøm: Alle ved jeg ikke kan lide FCK

| 3F Superliga | 30 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF 1-2
Superligaen Grundspil
12' 1-0 Kamil Wilczek
31' 1-1 Jesper Lindstrøm
90' 1-2 Mikael Uhre

Jesper Lindstrøm er lykkelig over at kunne bidrage til Brøndbys sejr over FC København. Alle ved, jeg ikke kan lide det hold, siger offensivspilleren.

Det lignede længe, at søndagens derby mellem FC København og Brøndby ville ende uafgjort, men til allersidst tog de blågule alle tre point på en sen 2-1-scoring af Mikael Uhre.

Brøndbys udlignende mål stod Jesper Lindstrøm for, og den 20-årige midtbanespiller lagde efter kampen ikke skjul på, at han nød at score mod netop FCK.

- Det er et af de fedeste hold at spille mod, hvis man er mig. Jeg kan ikke lide det hold, og det ved samtlige fodboldspillere og fans godt, så at vi kan komme af sted med en 2-1-sejr er sgu dejligt.

- Jeg har en familie, der også en kæmpe Brøndby-fans, og de håbede selvfølgelig også på, at vi kunne tage sejren, og så ville det være fedt, hvis lillebror og sønnike fik lavet en kasse. Vi kom af sted med en sejr, og jeg fik lavet et mål, så det kunne ikke være bedre.

- Folk ved godt, at FCK er det hold, jeg helst vil score imod, så at den lå i rusen, giver en masse selvtillid, siger Jesper Lindstrøm efter kampen.

Fight er vigtigere end egoister

Brøndby har det seneste års tid vinket farvel til en række profiler og satser nu mere på egenudviklede talenter, og når alt kommer til alt, så handler det om, at holdet kæmper for hinanden, og så er alderen ellers underordnet, mener Jesper Lindstrøm.

- Det var det bedste, der kunne ske, at vi er kommet fra start med seks point i to kampe, selvom vi har en ung trup. Jeg synes, vi viste, at vi sagtens kan, selvom vi har solgt nogle spillere.

- Vi satte os et mål om, at vi skulle starte ud med syv til ni point i fire kampe, så det er skønt at starte ud med seks point i to kampe, siger Lindstrøm og tilføjer:

- Det er et godt signal at sende, at selvom vi spiller med en masse unge og har fået solgt en masse spillere, så kæmper vi for hinanden, og det er vigtigere end at have så mange egoister.

Brøndbys næste opgave i 3F Superligaen er en hjemmekamp mod AC Horsens.


Af Martin Schmidt

30 kommentarer

Derfor 11:21          
Plat kommentar.. Dårlig stil af en fodbold spiller. Ikke nødvendig at skabe had
Daemon 11:21          
Følelsen er gensidig, lille ven.
madin 11:26          
Derfor:

Hvis folk ved det i forvejen, så skaber han vel heller ikke mere had eller splid end der allerede er mellem de 2 klubber?
KamilNDoye 11:27          
Jeg tror de fleste udenfor Østerbro er enig med ham.
Ahijado 11:31          
Nej det er ikke nødvendigt at skabe had i mellem BIF og FCK, det er der så i forvejen..
Synes det er forfriskende at høre, i forhold til det ligegyldige fodboldspiller plejer at sige.
RobertTheRobber 11:32          
Der er vel ikke noget galt i kommentaren, det er det sædvanlige banter. Fischer var ligeledes ude og kommentere på styrkeforholdet inden kampen og han havde for den sags skyld også ret.

Oprindelige Brøndby- og FCK-spillere kan jo ikke lide den anden klub. Det bliver de jo opdraget med og det er vel fint nok. Det ville de andre danske klubber også gøre, hvis nogen af dem har rivaler, der ikke er Brøndby eller FCK.
Emilfu 11:33          
Det er sgu næsten komisk hvor travlt Jesper Lindstrøm har med at spille smart overfor alle andre klubber.

I foråret var det AGF han nød at ødelægge drømmen for. (Agf endte fortsat over Brøndby, så hvad var det lige han egentlig ødelagde for dem?)...

Og nu FCK.

Tomme tønder buldrer nu engang mest.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober