Luk

Stolt Mike J: Mange følelser i Rosenborg-farvel

| Eliteserien | 0 kommentarer
Stolt Mike J: Mange følelser i Rosenborg-farvel
Foto: Getty Images

Mike Jensen er ked af at skulle sige farvel til Rosenborg, men tidspunktet for et klubskifte føltes rigtigt, siger han.

Mike Jensen stopper i Rosenborg efter syv år for i stedet at drage til Cypern, hvor han fremover skal tørne ud for APOEL.

31-årige Mike Jensen mener, at tidspunktet for at forlade Rosenborg er rigtigt, selvom det er hårdt for midtbanemanden.

- Det er faktisk svært at forstå, at jeg skal forlade Rosenborg. Der er mange følelser involveret, siger Mike Jensen til klubbens hjemmeside.

- Der ligger mange overvejelser bag denne beslutning, men jeg tror, det er et rigtigt tidspunkt for både mig og Rosenborg, at jeg tager videre.

- Det er ærgerligt ikke at være en del af det uforløste potentale, som Eirik og resten af teamet helt sikkert vil få ud af holdet i denne sæson. Jeg ønsker både trænere og spillere held og lykke med den kommende sæson.

Mike Jensen ser tilbage på en god tid i Rosenborg, som altid vil betyde meget for ham.

- Jeg er stolt af min tid i Rosenborg. Trondheim har været min hjemby i syv år, og begge mine børn er født 'trøndere'. Det er vemodigt at sige farvel.

- Rosenborg og Trondheim kommer altid til at betyde vældig meget for mig, både personligt og fodboldmæssigt. Det var i Rosenborg, jeg etablerede mig på et højt niveau. Det var der, jeg beviste, at jeg var god nok. Jeg er rigtig stolt, siger Jensen.

Mike Jensen nåede 291 kampe og 51 mål for Rosenborg, som han skiftede til fra Brøndby i 2013.


Af Sara Margren
Mandag 20. januar