Luk

Stolt NFC'er: Stod imod next level-tryk fra FCK

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - FC København 3-0
Sydbank Pokalen
14' 1-0 Sebastian Koch
19' 2-0 Sebastian Koch
88' 3-0 Mathias Kristensen

Nicolai Jessen er målløs over Nykøbings pokalsejr over FCK. Han kalder løvernes tryk efter pausen next level, men er imponeret af, hvordan NFC stod imod.

Nykøbing FC tog i den grad fusen på FC København onsdag aften, da værterne på Lollands Bank Park vandt med hele 3-0.

Dermed bookede NFC pladsen til fjerde runde i Sydbank Pokalen på bekostning af FCK, hvilket begejstrer Nykøbings hurtigløber Nicolai Jessen.

- Jeg er lidt tom for ord lige nu. Der skal normalt meget til med mig, men lige nu der må jeg bare indrømme, at jeg er tom for ord. Det hele ryger bare op i en højere enhed.

- Det er alt og mere end, hvad vi kunne have drømt om. Jeg havde håbet på, at vi kunne holde dem i skak til pausen, og at publikum kunne smage, at vi kunne være med. At vi ryger til pause med en fortjent 2-0-føring – det er vanvittigt.

- De kom ud med et tryk mod os i anden halvleg, som selvfølgelig er next level, men vi står bare imod og viser os som de fucking mænd, vi er, siger Nicolai Jessen til klubbens hjemmeside.

Torsdag aften trækkes der lod til næste runde i pokalturneringen.


Af Martin Schmidt

3 kommentarer

MadsNiel777 06:58          
Ja, stort tillykke til NFC. Virkelig flot præstation, hvor de særligt i 1. Halvleg var væsentligt bedre end FCK.
Lifetec 08:45          
Hele artiklen fra NFC´s hjemmeside:

Den ellers så normalt hurtigt talende Nicolai Jessen havde svært ved at finde ord efter dagens fantastiske sejr over F.C. København.

Han er altid rap i replikken, men efter dagens historiske 3-0-sejr over F.C. København, havde ’Geparden’ fra Rødby svært ved at finde ord for aftenens oplevelse.

– Jeg er lidt tom for ord lige nu. Der skal normalt meget til med mig, men lige nu, der må jeg bare indrømme, at jeg er tom for ord. Det hele ryger bare op i en højere enhed, siger Rødby-drengen, der er glad for at have kunne vise landsdelen frem på bedste vis og håber, at det vil kaste voksende tilskuertal af sig.

– Hvor er det vanvittigt, at vi får vist landsdelen frem på den her måde. Hvis ikke det her gør, at der kommer rigtig mange mennesker på stadion fremover, så ved jeg snart ikke, hvad der skal til.

Der var stolthed at spore både fra tribunen og på banen efter kampen. Måden sejren kom i hus på, er da også noget, som Jessen efter kampen fremhævede.

– Det er alt og mere end, hvad vi kunne have drømt om. Jeg havde håbet på, at vi kunne holde dem i skak til pausen, og at publikum kunne smage, at vi kunne være med. At vi ryger til pause med en fortjent 2-0-føring – det er vanvittigt.

– De kom ud med et tryk mod os i anden halvleg som selvfølgelig er next level, men vi står bare imod og viser os, som de fucking mænd vi er, siger kantspilleren.

Lollands Bank Park var propfyldt til dagens kamp, og størstedelen af de 5000 tilskuere bar NFC-drengene frem mod den historiske sejr.

Nicolai Jessen kunne da heller ikke fremhæve stemningen nok.

– Jeg har aldrig set Lollands Bank Park sådan her før, og det var noget, der ramte en lokal fyr som mig rigtig dybt. Det er det største i min karriere. Uden tvivl. Jeg tror ikke, at jeg falder i søvn i nat.

– Jeg vil bare gerne takke alle der kom og gav den hele armen. Jeg fik kuldegysninger, da jeg blev skiftet ud. Jeg blev fandme hyldet hele vejen rundt, og det var virkelig stort. Opbakningen var bare fantastisk, slutter han.
Kick and rush 11:22          
Det er de her kampe og fortællinger, der gør, at jeg elsker pokalfodbold. Det er fodbold classic fra en svunden tid. Elsker det!
Søndag 24. oktober