Luk

Stolt Ødegaard: Vores bedste landskamp

| EM | 3 kommentarer

Infoboks

Norge - Spanien 1-1
EM Kvalifikation Gruppe F
47' 0-1 Saul Niguez
90' 1-1 Joshua King

Martin Ødegaard er meget stolt af den præstation, han og holdkammeraterne leverede, da Norge fik 1-1 mod Spanien fredag aften.

Norge spillede lørdag lige op med Spanien og fik 1-1 i opgøret på Ullevaal i Oslo.

Der skulle et sent straffespark til at sikre det uafgjorte resultat, men Martin Ødegaard er alligevel rigtig, rigtig glad for præstationen.

- Jeg synes, det var en rigtig god landskamp mod et af de bedste landshold i verden, siger Ødegaard til Dagbladet.

- Jeg sagde efter kampen mod Sverige, at det var den bedste landskamp, jeg har været med til. Nu kan jeg sige det igen. Det er en kamp, vi kan være utrolig stolte af, siger han.

Spaniel kom foran efter 47 minutter, da Saul Niguez nettede. Joshua King scorede på det norske straffespark i overtiden.

- I første halvleg synes jeg ikke, de var farlige. Måske lidt i starten, men efter det synes jeg, vi var mest farlige. Vi gav meget lidt væk og spillede soolidt. De scorede på noget, som ikke en gang føltes som en chance, så det er lidt bittert. Men alt i alt var det en god kamp, siger Ødegaard.

Trods den gode præstation ser det meget svært ud for Norge at nå EM-kvalifikationen. Der er således fire point op til Sverige på andenpladsen og hele ni point til Spanien på førstepladsen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 22. januar