Luk

Stolt Pjanic: Få spiller med Messi og Ronaldo

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Benevento - Juventus
Serie A (28/11)
Oddset 7,00 4,90 1,42
bet365 7,50 4,75 1,40

Miralem Pjanic føler sig beæret over at have spillet på hold med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Jeg vil fortælle mine børnebørn om dem, siger bosnieren.

I sommer skiftede Miralem Pjanic Juventus ud med FC Barcelona, og han kan dermed bryste sig af at have været holdkammerat med Cristiano Ronaldo og nu Lionel Messi.

Det faktum er den rutinerede midtbanespiller meget stolt over, og han holder ikke igen med at rose de to verdensstjerner.

- Det er exceptionelt, at jeg har spillet med Messi og Ronaldo. De er absolutte fænomener, og det er fantastisk at interagere med dem.

- Jeg vil fortælle mine børnebørn, at de er blandt de bedste spillere nogensinde, og at jeg har spillet med dem begge. Det er der ikke mange, der har, siger Miralem Pjanic ifølge Football Italia og tilføjer:

- Jeg snakkede med Messi om årene, jeg var i Juventus. Jeg har talt godt om klubben og præsidenten. Ikke mere end det. Han er velinformeret og ved rigtig meget om Juventus.

Onsdagens storkamp mellem Juventus og Barcelona fløjtes i gang klokken 21, men det forventes at blive uden Cristiano Ronaldo, der er blevet testet positiv for coronavirus.


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november
Fredag 27. november