LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Stolt Pochettino: Har aldrig set os spille bedre

| Premier League | 13 kommentarer
Schmeichel, De Gea, Cech? BBC’s læsere er ikke i tvivl: Han er den bedste målmand i Premier Leagues historie
Breaking! Tottenham bekræfter, hvor længe de må undvære Harry Kane
Pogba hylder Solskjær: Han har givet mig smilet tilbage
Avis: Man Utd-spillerne vil have Ole Gunnar Solskjær som permanent manager
Hurtigt overblik: Alle rundens mål i Premier League samlet i ét klip
Stolt Pochettino: Har aldrig set os spille bedre
Foto: Getty Images
Mauricio Pochettino valgte efter nederlaget til Manchester United at fokusere på den gode præstation, som hans hold havde leveret - den bedste i hans tid i Tottenham.

Tottenham tabte søndag aften til Manchester United på hjemmebane, men det var formentlig ikke sket, hvis ikke gæsterne havde David de Gea med på kassen.

Spanieren hev den ene store redning op af hatten efter den anden, og ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino blev det altafgørende mod hans eget velspillende mandskab.

- Jeg er så glad og tilfreds. Efter fire og et halvt år var anden halvleg den bedste præstation, jeg har set Tottenham spille, siger Pochettino ifølge Sky Sports.

- Det var fantastisk, og jeg tror De Gea havde 11 redninger, hvilket er helt utroligt. I fodbold fortjener man nogle gange at vinde uden at gøre det, og andre gange vinder man uden at fortjene det. Det er derfor, vi elsker fodbold, siger Pochettino.

Den argentinske manager mener, at Tottenham var bedst kampen igennem. En skade til Moussa Sissoko blev dog skæbnesvanger.

- Vi dominerede i første halvleg, men vi fik ikke organiseret os selv godt nok, da Moussa Sissoko gik ud, og derfor lukkede vi mål ind. United stod dybere i anden halvleg, men det var fantastisk at skabe 11 chancer mod sådan en taktik. 

- Jeg er solt, og jeg forlader Wembley med en god følelse, siger han.

Tottenham mistede med nederlaget et skridt i toppen af tabellen, hvor der efter denne runde er ni point op til Liverpool på førstepladsen. 

Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

lfc_ob 06:43          
Pochettino skulle arbejde lidt med, at gøre Harry Kane til en bedre holdspiller. Det ville gøre underværker for Tottenham!
TheUnitedWay 06:49          
Hvis det er den bedste præstation, så skal han bare blive i Tottenham. Jo Tottenham var bedst i anden halvleg, men vi havde også chancer til 0-2 som ville have lukket kampen.
Sir Alex F 07:00          
I fodbold fortjener man nogle gange at vinde uden at gøre det, og andre gange fortjener man sejren uden at få den.
Hvad er lige forskellen her?
SanFrancisco 07:13          
Glad og tilfreds???
Det var dog en uambitiøs attitude.
Og nej De Gea havde ingen store redninger. Han blev flot stående der hvor Spurs placerede afslutningerne.
Enzo Scifo 08:11          
LOL sir Alex! Det er vist dobbelt konfekt lige der. Tottenham fortjente som minimum at få uafgjort med fra den kamp. Det kan ingen benægte. Heldigvis er fodbold uforudseligt! Derfor elsker vi det, og hader det til tider. Det er jo bare at kæmpe videre! Men nu tager Son afsted og hvis en Kane skade er en realitet så kan det godt blive en kedelig tid fremadrettet. COYS
Enzo Scifo 08:17          
Aldrig set spille bedre!? Det er synes jeg personligt er at strække den lige langt nok...... De tabte!
bruger 130905 08:43          
Du kan sagtens spille god, lækker, organiseret, intenst og velspillende bold, og stadig ende med at tabe. Som der også bliver nævnt af Pochettino selv, og ifølge stats, så havde De Gea et hav af redninger i 2. Halvleg, hvilket også var medvirkende til et ærgerligt nederlag for Tottenham, som dog nok havde fortjent som minimum uafgjort. Dertil er det også bare at tage hatten af for Solskjær, som har givet samtlige United spillere lyst til at spille fodbold igen, og samtidig gør det næsten til UG. Det er helt andet United hold, efter at han trådte ind på trænerposten, istedet for den negative Mourinho, og hans satans attitudeproblemer, krydset med en al for stor arrogance trods de elendige resultater og fodboldspil, han fik leveret i sin tid i United, det var fandme en skændsel til klubben. Solskjær er kommet og tilført holdet noget helt specielt og en vilje til at spille fodbold igen, samt en tro på at tingene er mulige, at alt er muligt, og ikke umuligt, som var den indstilling som Mourinho rendte rundt med. Solskjær har fået sin spillere til at tro på, at alt kan lade sig gøre for disse spillere, for det er helt komplet det samme setup og holdkort han har at arbejde med. Nå, men jeg ville egentlig bare nævne, at man sagtens kan spille fantastisk, flot og velspillet fodbold, uden at vinde, hvilket Tottenham, for deres side uheldigvis, var udsat for i weekenden, det sker, shit happens, og De Gea var uden tvivl en af grundene til at de ikke fik points med fra kampen. Alle disse udsagn, kommentarer og sågar en snilde af argumenter, er kommet fra en der ikke holder med hverken Spurs eller United, eller sågar et andet hold i Premier League, men derimod elsker at se det bold der bliver disket op med i Premier League, for det kan ikke sammenlignes med noget andet for mig, ikke mindst er fodbolden fantastisk, men der er bare noget helt specielt over hele stemningen omkring det derovre, og så er tempoet enestående og bare i en klasse for sig! Det var egentlig bare det, jeg lige ville ud med i min lille roman. God mandag
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar