Luk

Stolt Randers-direktør: Går efter avancement

| Conference League | 0 kommentarer

Infoboks

AZ Alkmaar - Randers FC
Europa Conference League Gruppe D (09/12)
Oddset 2,25 3,45 3,15
bet365 2,00 3,50 3,20

Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, er glad og stolt over holdets præstation i Conference League, hvor man går efter avancement. 

Randers FC er fortsat ubesejret i Conference League med fire point i fire kampe.

Dermed lever håbet om avancement stadig, da der blot er et enkelt point op til Jablonec på andenpladsen med to kampe igen. 

Torsdag aften venter gruppens bundprop Cluj på hjemmebane, hvor tre point for alvor kunne åbne op for at spille sig videre, hvilket er det, man går efter ifølge sportsdirektør Søren Pedersen.

- Det vil betyde rigtig meget både økonomisk og sportsligt. Så vi går 100% efter at gå videre fra gruppen, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Det er jo noget specielt at spille europæiske kampe, og at vi lever efter så mange runder i gruppespillet i forhold til at gå videre. Det skal man da ind at se og støtte op om.

Uanset hvordan det hele ender, så synes Pedersen, at der er grund til at være stolt af holdets præstationer. 

- Jeg synes, vi skal være glade og stolte. Ikke bare af det, vi har gjort i Europa, men det vi har gjort generelt. Både med at vinde pokalen og at vi gør det så godt i Superligaen. Jeg synes virkelig, at drengene fortjener opbakning, understreger Søren Pedersen.

Der er kampstart klokken 21 i Randers. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 7. december