Luk

Stolt Ståle: Har lagt fuldt pres på Dynamo Kiev

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - Hobro
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,29 5,70 9,65
Oddset 1,28 5,70 10,50

Ståle Solbakken mener, at FC København har lagt fuldt pres på gruppefavoritterne Dynamo Kiev efter de to klubbers indbyrdes opgør, som FCK skal være stolt af.

Torsdag aften kunne FC København sætte endnu et point på kontoen i Europa League-gruppespillet, da Ståle Solbakkens tropper delte med forhåndsfavoritterne Dynamo Kiev.

Dermed fører FCK gruppen og kan under alle omstændigheder sikre sig avancement ved at slå Malmö FF på hjemmebane i den sidste gruppekamp. 

Det er gunstigt at have i hånden, inden Kiev og Malmö mødes i næste runde, fortalte Ståle Solbakken torsdag.

- Vi går videre med sejr over Malmö i den sidste kamp uanset. Vi har sat os i en god position, og vi har lagt fuld pres på Kiev, sagde FCK-manageren og fortsatte om FCK's præstationer mod ukrainerne.

- Vi skal være stolte af de to præstationer mod Kiev. Jeg så dem slå Shakhtar ganske fortjent ud af pokalen. Shakhtar scorede i sidste minut, og så gik de i ekstratid, og Kiev spillede bedst der. Det er et rigtig, rigtig godt hold.

- Det var vældig lærerigt for vores spillere. Vores midtstoppere var kanongode. Der var mange gode præstationer, men vi skulle være på dupperne, for det var et godt hold, vi mødte.

FCK-manageren erkendte dog, at FCK ikke var bedste hold på banen torsdag aften.

- Vi skal tænke på, hvem vi spillede mod - to gange mod et rigtig godt hold. I dag (torsdag, red.) var det dem, der var lidt bedre end os, men vi faldt aldrig ud af kampen, kom altid tilbage og fik gode perioder.

- Men vi var ude at hænge efter deres mål, det var vi.

- I perioder havde vi godt styr på det, og derfor var det irriterende at Benjamin (Verbic, red.) fik lov at gå ind og score, for det har vi set 100 gange før.

FCK er efter fire runder noteret for seks point – næste runde møder man FC Lugano, hvor man kan sikre sig videre avancement med en sejr, hvis Kiev slår Malmö.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 12. november