LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stolt VB-boss: Vi har længe prøvet at få Hebo

| Superligaen | 5 kommentarer
Lyngby Boldklub henter "gammel" kending hjem fra Norge
Skønt blik bag kulisserne til Hobros forårsopstart: Bip-tetst, motivation og hård fight
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Vejle køber dansk forsvarsspiller i Rosenborg
'Hvor er det sindssygt!': Halimi scorer KLASSEMÅL ved KMD Cup - se det her
Stolt VB-boss: Vi har længe prøvet at få Hebo
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,80 3,60 4,50
NordicBet 1,82 3,80 4,25
Oddset 1,72 3,70 4,90
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Teknisk chef Jacob Krüger fortæller, at Vejle Boldklub længe har været på jagt efter Mathias Hebo Rasmussen, som nu er landet på en aftale til 2022.

Vejle Boldklub har købt Mathias Hebo Rasmussen i Lyngby Boldklub, og den 23-årige midtbanespiller har underskrevet en aftale, der løber til 2022.

I Nørreskoven er man stolte af aftalen med Mathias Hebo Rasmussen, som har været i kikkerten i lang tid.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at lande en aftale om en transfer med Lyngby og Mathias Hebo Rasmussen. Han er en spiller, som vi i lang tid har prøvet at lave en aftale med, siger teknisk chef Jacob Krüger til Vejle Boldklubs hjemmeside.

- Igennem efterårssæsonen var han en markant profil i 1. division, og inden spillede han en god sæson i Superligaen. Hebo er en ung og meget ærgerrig spiller, der altid arbejder hårdt i holdets tjeneste. Når det er sagt, så har det været iøjnefaldende hvor mange mål og assist, han specielt i efteråret, har lagt på sit spil.

- Mathias Hebo er først og fremmest en fleksibel midtbanespiller, der er anvendelig både på en midtbane med to centrale spillere og på en midtbane med tre spillere centralt. 

- Han er blevet robust med årene og vi har en forventning om, at han hurtigt byder sig til i konkurrencen om spilletid. I et længere perspektiv er Mathias Hebo en spiller, som vil være interessant for andre klubber. 

- Som klub er vi stolte over, at en ung spiller som Mathias vil lave en længerevarende aftale med Vejle Boldklub. Vi byder Mathias Hebo Rasmussen velkommen i Vejle Boldklub og glæder os i fællesskab til at påvirke hans fodboldmæssige udvikling, siger Jacob Krüger.

Mathias Hebo Rasmussen er et produkt af FC Nordsjællands talentudvikling, og han har i sine seniorår spillet for FC Fredericia og Lyngby Boldklub.


Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. marts