Luk

Stolt VB-chef: Vi var så gode som Brøndby

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 3-2
Superligaen Grundspil
26' 0-1 Allan Sousa
31' 1-1 Andreas Bruus
57' 1-2 Lukas Engel
82' 2-2 Mikael Uhre
86' 3-2 Christian Cappis
90' 3-2 Jerome Opoku
Vejle Boldklub
3F Superliga
Peter Sørensen

Vejle-cheftræner Peter Sørensen mener, at Vejle fik rejst sig flot fra 0-6 i Odense, da vejlenserne mødte Brøndby. Meget lykkedes for Vejle, og derfor skuffede det ham, at Vejle endte med at tabe.

Lige inden de for nylig overståede landskampe fik Vejle sig lidt af en dukkert med 0-6 på udebane mod OB.

Den ydmygelse var bundproppen tæt på at vaske væk med en overraskende sejr på Brøndby Stadion søndag, men på godt et kvarter blev en 2-1-føring til et 2-3-nederlag i kampens slutfase.

Selv om tre mål gik ind, et nyd nederlag blev føjet til kontoen og Vejle fortsat har et godt stykke op til de nærmeste konkurrenter, så var cheftræner Peter Sørensen ret tilfreds og stolt over sit Vejle-hold.

Det var nemlig ikke det nemmeste at skulle komme ovenpå igen efter et så stort nederlag som i Odense.

- Vi er selvfølgelig skuffede over nederlaget. Men jeg er også stolt. For det er bare så utroligt svært at komme over det, som vi blev ramt af i Odense, selv om det nu er længe siden.

- Der skal virkelig styrke til at rejse sig, for mange var langt nede efter den røvfuld, vi fik derovre. Så jeg er imponeret over, at spillerne har hanket op i sig selv og at vi har fået rebet sejlene, så vi kunne være konkurrencedygtige mod et hold, der sædvanligvis er godt på et vanskeligt sted at spille.

- Vi var lige så gode som dem, og med lidt held kunne vi godt have fået et point og været dem, der vandt, siger Peter Sørensen.

Brøndby-indskiftninger satte fart på

Han mener, at årsagen til Vejles kollaps skal findes i Brøndbys indskiftninger sidst i kampen.

Her kom Blas Riveros, Christian Cappis, Morten Frendrup, Jagvir Singh og Andrija Pavlovic blandt andre på banen.

- Der skete vel det, at der kom nogle indskiftninger ind fra Brøndby, som satte fart på i en fase, hvor vi var ved at være lidt slidte. De slog til på de chancer, de havde, og de havde også en høj grad af effektivitet. Det er et udtryk for kvalitet, må jeg sige, men jeg er ærgerlig over, vi ikke gik hele vejen, siger han og tilføjer:

- I forhold til, hvad jeg havde håbet på, at vi som hold og den enkelte kunne gøre, så var det godt. Vores wingbacks klarede sig godt, vores stoppere klarede det godt, og vi kontrollerede i høj grad kampen, da Brøndby havde bolden.

Han mener ikke, at den negative spiral, som Vejle kom til kampen med, burde have indflydelse på, at Brøndby kom tilbage.

- Jeg ved det ikke, jeg er ikke psykolog. Men på det tidspunkt gik vi ind i en slutfase, hvor vi burde have det godt, fordi vi havde spillet godt. Vi havde spillet bedst på et svært sted mod et godt hold, og det burde give lidt optur og tro på tingene.

- Men der skulle ikke så meget til eller så mange chancer til modstanderen til, at de fik scoret mod os. Da de scorede til 2-2 var det hårdt at stå imod, og vi havde lavet nogle udskiftninger, der måske kom til at gå ud over vores stabilitet.

Vejle er nu på to point efter 12 kampe. Der er ti point op til AGF og Viborg på den side af nedrykningsstregen, som giver overlevelse.


Af Jonas Dalgård
Mandag 6. december