Luk

Stolt Viborg-profil: Vi fortjener at være her

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Jakob Bonde er begejstret over Viborgs indsats i Aalborg og mener, at oprykkerne beviste, at de fortjener at være her.

Selvom Viborg FF i store dele af sæsonen har vist sig fint frem, har resultaterne ikke helt fulgt med præstationerne, men mandag tog oprykkerne en stor skalp.

På udebane mod AaB vandt Viborg en flot 5-2-sejr, der sagtens kunne være blevet endnu større, og det vækker stor tilfredshed hos midtbaneprofilen Jakob Bonde, der grundlagde sejren på et straffespark.

- Jeg synes, vi spillede en god og meget moden kamp. Vi havde forberedt os godt og arbejdet benhårdt i løbet af ugen på, hvad vi skulle gøre med og uden bold.

- Vi har gode på kuglen og modige, som også har været et stort tema. Vi havde jo en masse chancer og kunne score flere mål, men det var dejligt at få scoret lidt flere mål end bare det ene, som vi har gjort i de sidste mange kampe.

- Jeg er rigtig stolt af, hvordan vi reagerede efter målene og specielt efter deres, hvor der godt kunne komme et lille tryk. Vi var gode og kølige og spillede den flot rundt. Jeg synes, vi beviste, at vi hører til her, og det var dejligt at få lidt udbytte på nogle af de ting, vi leverede.

- Vi har spillet godt i mange kampe, men kun fået det ene point, så det var dejligt at få alle tre her, siger Jakob Bonde.

Med sejren er Viborg på ottendepladsen i 3F Superligaen med en pointhøst på 15 i 13 kampe.


Af Martin Schmidt

3 kommentarer

Mac2907 12:08          
Jo jo, men der har godt nok også været kampe hvor VIB har tyvstjålet point. Dette skrevet så der kommer balance i de faktiske omstændigheder. Det skal i hvert fald ikke italesættes at VIB kun har været uheldige. Især kampen i BIF, hvor deres taktiske supervåben "indkast" redder dem fra en ordentlig sæk. Men fair, når BIF ikke kunne score på de mest oplagte i sommerkampen opstår der som regel altid en gylden mulighed for udligning, og den var VIB meget dygtige til at udnytte. Men spændende om ikke held og dygtighed går i pari, når de 2 hold mødes i weekenden.
Karhor 12:29          
@Mac2907

Efter det såkaldte "Expected wins" opgjort efter 11 kampe, hvor alle havde mødt alle, lå VFF placeret foran både AGF og BIF og også foran et så stærkt hold som SIF...

"Tyvstjålne" points eller ej...
forcaVFF 13:41          
Interessant debat. Hvis vi skal følge din tråd så har VFF 2 heldige (BIF + FCK) hvor de får uafgjort late late - tag dem ud af tabellen så har de 13 point... men havde de så vundet bare 2 af de kampe, hvor de synes de var uheldig, så kunne de lægge 4 point oven i og ville have 17 point. så din point med balance holder bare ikke helt om end jeg forstår hvor du vil hen. Vi må formode at vægtskålen er lige ved sæson afslutningen. Men faktum er bare at det er bedre at være heldig at hente en sejr end en uafgjort - så jeg havde gerne tabt til båd BIF og FCK og så vundet over både OB SJE (hvor vi var bedste men ikke heldig imo) og Randers skulle vi aldrig have tabt til.
Men kampen i går kan være lidt en game changer.
Mandag 29. november