LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stones: Bliver mærkeligt med tomme tribuner

| UEFA Nations League A | 7 kommentarer
Eric Diers herretackling: Var den til gult kort?
Jordan Pickfords vanvittige redning med hovedet
Jordan Pickford på tvivlsom dribletur: Se den kontroversielle straffesparkssituation
Så du det? Træder Sergio Ramos på Raheem Sterling?
Highlights: Knivskarpe Sterling og England besejrede Spanien efter en fremragende første halvleg
Stones: Bliver mærkeligt med tomme tribuner
Foto: Getty Images

Infoboks

Holland - England
UEFA Nations League A Final Stage (06/06)
bet365 2,90 3,25 2,40
NordicBet 3,00 3,45 2,45
Oddset 2,95 3,35 2,40
Stream Holland – England på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Det bliver mærkeligt at spille for tomme tribuner i Kroatien fredag aften, mener den engelske midtstopper John Stones.

Når Kroatien fredag aften tager imod England i Nations League, bliver det på et gabende tomt stadion i Rijeka.

De kroatiske værter afsoner en straf, som de fik tilbage i 2015 og det betyder, at de ikke må have tilskuere på stadion. Det bliver mærkeligt, mener englændernes John Stones, og det er noget, England har talt om.

- Vi har talt om, hvordan vi skal håndtere det, hvad vi kommer ind til og at vi kommer til kampen uden nogle af vores egne fans. Men også uden deres fans, hvilket nok vil spille en større rolle for dem, siger Stones ifølge Goal.com.

- Det bliver mærkeligt. Jeg har ikke spillet på et tomt stadion siden dengang jeg spillede FA Youth Cup. Men vi skal ikke fokusere for meget på det. Vi har hele ugen trænet på det, der sker inde på banen, ikke uden for.

Hverken England eller Kroatien har fået point på kontoen i Nations League-gruppen endnu,  da begge mandskaber har tabt til Spanien.

Stream Holland – England på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

7 kommentarer

bruger 141916 12:46          
Kan da ikke virke super mærkeligt, når han til daglig spiller på Etihad :)
Liv'pool 13:34          
@lilywhite

Så lige i dit link at Inter kun kan fylde san siro med 55%. Det er alligevel vildt nok,
LaPioche 13:36          
Jeg kan huske jeg blev gjort til grin herinde sidste gang jeg skrev, at man ikke kan stole på de officielle tilskuertal, klubberne offentliggør. Der blev sarkastisk spurgt, om jeg havde talt efter, nu hvor jeg påstod, at det var almindeligt kendt, at City fx ikke har fuldt hus hver gang, selvom de næsten altid påstår det.

I mellemtiden er der faktisk nogen, der har talt efter. Man City og West Ham har de største udsving:
https://www.bbc.com/sport/football/45158878
lilywhite 13:48          
@LaPioche

Spændende artikel! Da tallene stammer fra transfermakt.com, formodede jeg egentligt, at de var til at stole på. Det er imidlertid et problem, hvis opgørelsen af tilskuere faktisk kommer fra klubberne selv, hvis disse har motiv til at pynte på tallene.

Ikke desto mindre er 45.000 tilskuere i snit (som din artikel postulerer) langt fra tomme tribuner.

Men spændende læsning! Og fint, at nogle gider dobbelttjekke tallene, ligesåvel som at tjekke mine fakta efter i sømmene, når jeg ikke laver min research ordentligt. :-)
LaPioche 14:23          
Ikke desto mindre er 45.000 tilskuere i snit (som din artikel postulerer) langt fra tomme tribuner.
Bestemt ikke! Det ville trods alt også være besynderligt hvis de engelske mestre og det bedst spillende hold i ligaen (hvis ikke i verden) ikke kunne samle tilskuere i et vist omfang.

Men man fristes jo til at tænke på, om det "bare" stopper her, når en klub føler behov for at pynte på sine tal. Er der så reelt 45.000, der har købt billet (med rabatter, som du selv nævner), eller har man været nede ved alle de lokale sportsklubber og skoler og give fribilletter væk? Det er noget, man tidligere har sagt om City i hvert fald. Endvidere har deres fans gang i en demonstrativ udeblivelse ved Champions League kampe senest mod Lyon.

Det er utroligt, at et så godt fodboldhold, har så svært ved at sælge ud på et stadion, der ikke ligefrem er enormt. Nå, i det mindste har de ikke slået United på alle parametre endnu.
Frankofil 14:38          
I en artikel fra 2017 fremgår det, at Etihad er det 11. mest besøgte stadium i Europa. Ud af de ca. 55.000, der er kapacitet til på Etihad, er der i gennemsnit næsten 54.000 besøgende for hver hjemmekamp. Det skyldes nok de favorable sæsonkortpriser, klubben indførte et par år tilbage. Ikke desto mindre, klinger din joke ret hult.
Manchester City og andre er blevet taget i at pynte på tilskuer tallene.

BBC har blandt andet afsløret at City påstår de har 97% udsolgt i snit men det rigtige tal er 83% udsolgt. Det er klubberne selv som indberetter tallene men desværre snyder de med dem.
Søndag 26. maj