Luk

Stor EfB-forløsning efter sæsonens første sejr

| NordicBet Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Hobro 2-1
NordicBet Liga
2' 0-1 Mikkel M. Pedersen
49' 1-1 Rudi Pache
89' 2-1 Seid Korac

Efter otte kampe formåede Esbjerg endelig at få sæsonens første sejr, da de kort før tid sikrede sig en vigtig 2-1-sejr over Hobro i NordicBet Ligaen.

Syv kampe og tre point. Det var status for Esbjerg, inden de fredag aften tog imod Hobro hjemme på Blue Water Arena til NordicBet Liga-opgøret.

Det vestjyske mandskab havde endnu ikke prøvet at vinde et opgør på denne side af sommerferien, og mod Hobro fik Esbjerg da også den værst tænkelig start.

Hjemmeholdet kom nemlig bagud, da Mikkel Pedersen var på pletten for gæsterne efter blot to minutter efter et fremragende mål fra distancen.

Hobro havde nemlig fået et frispark uden for Esbjerg-feltet, og det var guf for Pedersen, der elegant smaskede bolden over muren og ind i netmaskerne til en føring på 1-0.

Sikke en start for gæsterne, som fik de ti medrejsende tilhængere fra Hobro til at juble i Esbjerg.

Det fik dog ikke hjemmeholdet til at forsvinde fra opgøret, da de i stedet indledte jagten på en udligning, og den var tæt på at komme ti minutter senere, da Seid Korac kom flyvende i feltet.

Her steg han til vejrs i feltet efter et hjørnespark og headede bolden mod mål, men desværre for Esbjerg ramte den blot overliggeren til stor ærgrelse for Korac.

Stort drama i slutfasen

Hjemmeholdet fra Esbjerg var det bedste mandskab på banen, men de havde store problemer med at få nettet til at blafre, men efter 50 minutter ville Rudi Pache det dog anderledes.

Her skabte højrebacken nemlig den store forløsning, da han stod på det rigtige sted i Hobro-feltet efter et hjørnespark.

Nicklas Strunck sendte et hjørnespark ind i feltet, men den fløj forbi venner og fjender, inden den endte for fødderne af Pache i bagrummet. Og det var måske meget heldigt, da englænderen bankede udligningen i mål til 1-1.

Nu var det i den grad værterne på vestjysken, som havde overhånden, da de nu var på jagt efter endnu et mål, men gæsterne fra Hobro stod godt i bagkæden og afviste Esbjerg gang på gang.

Men to minutter før tid kom den store forløsning så, da Korac endnu en gang viste styrken i luftrummet. Her sendte Malthe Kristensen et godt indlæg ind i feltet, hvor Hobros Adrian Kappenberger røg på noget af en skovtur.

Hobro-keeperen nåede nemlig ikke ud til indlægget, som Korac i stedet kunne heade ind i det tomme mål, og så var Esbjerg foran med 2-1.

Det var dog tæt på at ende med en ny nedtur for Esbjerg, da Hobro dybt inde i overtiden sendte bolden på stolpen, men hjemmeholdet slap med skrækken fredag aften.

De formåede nemlig at holde stand i slutfasen, og dermed fik Esbjerg sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen med 2-1-sejren over Hobro.


Af Raymund Nelausen

13 kommentarer

SofaEFB 20:59          
Dejligt
Skjold99 21:02          
Ikke nok med de sendte den på stolpen. Højbjerg var tæt på at tabe returen ind i målet.

I´m too old for this...
zarnex 21:10          
En gang sang vi SU SU Superliga, nu kan vi synge AND AND Anden division, tak til ledelse i Hobro
To_Madeira 21:15          
Skønt! Fantastiske Korac der er fanfavorit efter 4 kampe for klubben.

Var jeg i øvrigt den eneste der undrede mig over hvordan Jonas Mortensen kunne undgå rødt i slutminutterne?
Claus145 21:39          
Dejlig aften på Gl. Vardevej, hvor vejret var skønt, og spillet ligeså. Tre vigtige point mod en dygtig modstander fra Hobro.

Til næste hjemmekamp skal vi have endnu flere på stadion. Kom frisk alle sammen. Jeg kan varmt anbefale et abonnementskort til hjemmekampene. Lille pris og flere fordele. EfB skal støttes i kampen om oprykning til landets bedste række
12'eren 22:29          
Generelt en opløftende indsats fra EfB-spillerne her til aften. Viljen til at investere alt på banen var i hvert fald tilstede.

Der er tydeligvis mangler i relationerne spillerne imellem, naturligt nok med så mange nye. Men efterhånden som de får tid sammen, og flere af de skadede spillerne kommer retur/i omdrejninger igen, så vil holdet sikkert vokse og spillet forbedres.

Noget helt andet… Cadeau til hjørnet med EfB-fans. Sikken larm - dét klæder stadion.
Låg på! LÅG PÅ!! 22:33          
uhhhhh det holdt hårdt og kunne vel lige så godt være endt 1-1 eller 1-2.

En ting jeg dog ser frem til når vi kommer væk fra 1. div. er de elendige dommer som mangler format og en tråd i den måde de dømmer på.
I dag var ingen undtagelse. Gult kort efter 1 minut, ok fint.
5 minutter senere en klar stempling hvor dommeren står 5 meter fra stedet hvor det bliver begået, intet gult kort. WTF!
Sådan har det været igennem alt for mange kampe og det er bare ikke godt nok.
Søndag 26. september