LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stor nedtur for Jess Thorup i belgisk finale

| Pokal | 10 kommentarer
Stor nedtur for Jess Thorup i belgisk finale
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Jess Thorup og Gent var foran og havde masser af chancer, men tabte den belgiske pokalfinale med 1-2 til Mechelen fra den næstbedste række. 

Jess Thorups Gent spillede med Alexander Sørloth i startopstilling onsdag eftermiddag pokalfinale mod Mechelen fra den næstbedste række på Koning Boudewijnstation i Bruxelles.

Gent havde tilløb til åbningsmålet flere gange i indledningen, og efter 32 minutter kom forløsningen, da Jean-Luc Dompe efter to blokerede Gent-forsøg i feltet fik sendt bolden over stregen til 1-0.

Mechelen svarede en håndfuld minutter senere tilbage, da Nikola Storm flot flugtede et forlænget indlæg i nettet til 1-1.

Kampen var derefter på vippen frem til det 62. minut, hvor den colombianske forsvarspiller German Mera steg til vejrs efter et frisparksindlæg og pandede Mechelen på 2-1.

Gent pressede hårdt på efterfølgende, men dels havde Mechelens 22-årige hollandske keeper Michael Verrips en fremragende dag mellem stængerne, og dels var Sørloth og holdkammeraterne ikke skarpe nok.

2-1 til Mechelen sluttede det, og dermed blev finalen en stor nedtur for Thorup, der også i ligaen slider med resultaterne.

Gent er uden sejr i seks ligakampe og er nummer seks af seks i det belgiske mesterskabsspil.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj