Luk

Stor norsk konflikt: Sørloth afviser forklaring

| Venskabskampe | 3 kommentarer

Infoboks

Alexander Sørloth er ikke enig i det norske fodboldforbunds udlægning af kontroversen med landstrænerteamet i Norge.

På det norske landshold har der været beskrevet en kontrovers mellem stjerneangriber Alexander Sørloth og landstrænerteamet med Lars Lagerbäck i front.

Tidligere torsdag udsendte det norske forbund en pressemeddelelse, hvor Lars Lagerbäck blandt andet anklagede Sørloth for at have kaldt trænerteamet for inkompetent på grund af de forberedelser, man havde gjort inden landskampen mod Serbien.

Lagerbäck sagde blandt andet, at han aldrig havde oplevet en spiller 'gå over grænsen på den måde', men den beskrivelse kan Sørloth på ingen måde genkende. Det siger han via sin agent Morten Wivestad til NTB ifølge VG.

- Jeg har aldrig sagt, at nogen i trænerteamet er inkompetente. Aldrig. Jeg har, efter vi spillere blev bedt om at give feedback, sagt, at jeg var meget kritisk i forhold til forberedelserne mod Serbien, og så de taktiske vurderinger, der blev gjort undervejs, siger han og fortsætter:

- Det eneste jeg sagde i de møder med trænerne gik på fodboldfaglige aspekter med ønsket om, at holdet skulle være bedre forberedt til kampe, og særligt denne.

Sørloth fortsætter og fortæller, at han føler sig alene i sagen, fordi det norske forbund er gået offentligt med sagen og dermed bryder med sine egne principper om at holde interne uenigheder fra pressen.

- Jeg var egentlig færdig med denne sag, og vi havde givet hånd og set hinanden i øjnene. Det er sådan, jeg kan lide det. Der skal være plads til kritik og skuffelse på et hold, ligesom der skal være plads til jubel. Vi tager tit store sko på, og så må vi tåle, at vi af og til træder hinanden over tæerne.

- Der står i pressemeddelelsen, at jeg ikke ønskede at komme med yderligere kommentarer. Det passer ikke. Jeg ville tage den direkte med dem, som er indblandet. 

- Da jeg hørte, der kom en pressemeddelelse, sagde jeg, jeg ville se den, før den blev publiceret, så jeg eventuelt kunne tilføje noget, men den blev aldrig sendt til mig.

Han understreger ifølge VG, at han fortsat vil give alt for Norge.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 25. november