Luk

Stor ros til Aubameyang: Været ekstraordinær

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Leicester - Arsenal
Premier League (30/10)
Oddset 2,45 3,50 2,80
bet365 2,45 3,40 2,87

Arsenal-manager Mikel Arteta er imponeret over Pierre-Emerick Aubameyang, som har været god til at skabe chancer for London-mandskabet, og derfor skal de sætte ham noget mere i scene.

Det er blot blevet til et enkelt Premier League-mål i denne sæson for Pierre-Emerick Aubameyang i Arsenal-trøjen, men han har dog stadig imponeret manager Mikel Arteta.

Anføreren har nemlig vist gode takter på det seneste, hvor han især i opgøret mod Burnley kæmpede for holdet, og det har begejstret Arteta.

Spanieren vil derfor gerne have, at Aubameyang bliver sat noget mere i scene, da han har været dygtig til at skabe chancer for London-mandskabet.

- Nu har han været i rigtig god form, og jeg synes, at den måde, som han spillede på mod Burnley, var ekstraordinær, selvom han ikke scorede et mål. Han kæmpede for holdet, så vi forventer, at han fortsætter med at gøre det samme.

- Han har skabt mange chancer, men vi skal skabe flere, og vi skal sætte ham i scene ved flere situationer, når vi ved, hvordan det ender, og han er i god form, udtaler Mikel Arteta.

Arsenal skal i weekenden op imod rivalerne fra Tottenham, når de tørner sammen på Emirates Stadium.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober