Luk

Stor ros til Verratti: På niveau med Xavi

| Ligue 1 | 10 kommentarer

Infoboks

PSG - Monaco
Ligue 1 (12/12)
Oddset 1,45 4,70 6,30
bet365 1,44 4,75 6,50

Neymar har stor ros til Marco Verratti, da brasilianeren sammenligner sin PSG-holdkammerat med Xavi og Andres Iniesta og kalder ham for et geni.

Neymar valgte tilbage i 2017 at skifte fra FC Barcelona til PSG, hvor han siden da har været en af de helt store profiler i den franske hovedstad.

PSG er dog fyldt med flere stjerner, men der er især to, som har overrasket Neymar i tiden i Paris. Brasilianeren er nemlig utrolig imponeret af Kylian Mbappé og Marco Verratti, hvor især sidstnævnte får stor ros.

Neymar sammenligner nemlig Verratti med Xavi og Andres Iniesta, som brasilianeren spillede sammen med i Barcelona.

- To af dem, Mbappé og Verratti. Mbappé er ung, hurtig og en fantastisk spiller. Jeg vidste, at Verratti var en fremragende spiller, men jeg vidste ikke, at han var så spektakulær. Han er et geni.

- Han er en af de bedste midtbanespillere, jeg har spillet sammen med, hvor han er på niveau med Xavi og Iniesta, udtaler Neymar ifølge Football Italia.

Neymar får dog ikke fornøjelsen af at have Verratti ved sin side i den kommende tid, da italieneren er blevet ramt af en skade i hoften og er derfor ude i de kommende fire uger.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december