Luk

Stor Skive-profil ude resten af sæsonen

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Stor Skive-profil ude resten af sæsonen
Foto: Jan Sand

Skive IK kommer til at undvære midtbaneprofil Mikkel Jespersen i resten af sæsonen på grund af en knæskade, vurderer han selv.

Mikkel Jespersen har i efteråret været en helt afgørende figur hos Skive IK, men det bliver han ikke i foråret.

Han er således kommet galt af sted med sit knæ og har derfor været under kniven.

- Jeg kunne mærke, der var noget galt, og da jeg blev undersøgt, viste det sig, at det var menisken, den var gal med. Jeg er nok ude resten af foråret, siger Mikkel Jespersen til bold.dk.

- Jeg har haft lidt tid til at tænke over det – og det er virkelig ærgerligt på alle mulige måder. Jeg misser et vigtigt forår for Skive, og når man er fodboldspiller, er det selvfølgelig bare ikke sjovt at være skadet. Jeg vil bare gerne spille.

Mikkel Jespersen kom til Skive i sommeren 2018 og var en vital faktor i klubbens oprykning fra 2. division. I denne sæson har han scoret fem mål i 16 kampe i 1. division fra midtbanen.

Derfor bliver det da også et slag for Skive at skulle undvære den 28-årige profil.

- Det kommer selvfølgelig til at påvirke vores måde at gøre tingene på, men jeg er sikker på, at vi har en trup og nogle trænere, der nok skal klare den, siger Mikkel Jespersen.

- Jeg havde karantæne i de sidste to kampe i efteråret, og i den ene kamp spillede vi rigtig flot og slog FC Fredericia, og det viser, at drengene sagtens kan spille uden mig.

- Der er altid nogen, der stepper op, når der mangler nogen, og jeg er sikker på, at det også bliver tilfældet i denne omgang, siger Mikkel Jespersen.

Der sidder et klogt fodboldhoved på den tidligere Superliga-spiller, som arbejder som scout for AC Horsens – og det arbejde bliver nok opjusteret en smule i foråret.

- Jeg har mere tid til at komme ud at se nogle fodboldkampe, så det bliver det da nok til, siger Jespersen, som dog ikke har planer om at stille støvlerne og koncentrere sig fuld ud om sit job i AC Horsens.

- Der er jeg dog ikke endnu. Jeg har stadig nogle gode år i mig, og jeg har også vist i den her sæson, at jeg hører til blandt de bedste spillere i 1. division, siger Mikkel Jespersen.

Mikkel Jespersen har tidligere spillet hos Viborg FF og AC Horsens.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 17. februar