Luk

Stor udskiftning: HB Køge siger farvel til otte

| Danmark | 4 kommentarer

Infoboks

1. divisionsklubben HB Køge siger efter sæsonen farvel til otte spillere, som enten har kontraktudløb eller lejeophold, der ender.

Til sommer træder Daniel Agger og Lars Jacobsen ind ad døren i HB Køge som nyt trænerteam, og de to får en noget anden trup at arbejde med end den nuværende.

For onsdag meddeler HB Køge nemlig, at hele otte spillere bliver fortid i klubben efter sæsonen.

Det drejer sig om Mark Gundelach, Magnus Wørts, Magnus Häuser, Jakob Johansson og Lorenzo Burnet, der alle har kontraktudløb, mens lejespillerne Valon Ljuti, Antonio Rocco Romeo og Mikkel Qvist ikke fortsætter.

- Vi står foran en større udskiftning i vores trup, og derfor har vi den seneste tid gennemført samtaler med de spillere, der har kontraktudløb til sommer. Det har resulteret i at otte spillere har fået besked om, at de af forskellige årsager ikke får forlænget aftalerne, og dermed ikke indgår i planerne fremadrettet.

- Flere af spillerne har de seneste år spillet mange kampe for os, og så er der spillere, som desværre ikke helt har fået så meget ud af det, som vi havde håbet på. Men konklusionen er, at vi har brug for en markant ændring i truppens sammensætning til den kommende sæson, siger direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Han tilføjer desuden, at man er i fuld gang med at afsøge markedet og tale med interessante spillere, der kan løfte niveauet i klubben.

HB Køge får efter sommer også Frank Assinki, Jonathan Canto, Casper Jørgensen, Christian Toftdahl og Frederik Munck hjem fra udlån.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni