LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Storch forlader formentlig Roskildes ørnerede

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Storch forlader formentlig Roskildes ørnerede
Foto: Getty Images
FC Roskilde forlænger formentlig ikke kontrakten med målmand Jannich Storch, som ellers har spillet adskillige kampe for klubben i efteråret.

FC Roskilde hentede i januar målmanden Jannich Storch til klubben, og Storchs kontrakt udløber ved årsskiftet.

I efteråret har den tidligere FC Nordsjælland- og AB-målmand spillet godt med kampe, men hans kontrakt med klubben ser ikke ud til at blive forlænget.

- Jeg har løbende talt med Lønstrup (cheftræner Christian Lønstrup, red.), siden han kom til klubben, og han vil gerne have, at jeg forlænger, hvilket jeg også selv er interesseret i, siger Storch til bold.dk.

- Men Roskilde har allerede to målmænd i truppen, som er på kontrakter, som løber længere end min kontrakt, og det er ikke mange 1. divisions-klubber, som har tre målmænd i truppen.

- Jeg kan langt hen ad vejen godt forstå, at det rent økonomisk kan være svært at have tre målmænd i truppen, men jeg vil selvfølgelig også være skuffet, hvis vi ikke bliver enige, da jeg gerne vil blive og også havde en forventning om, at kontrakten skulle forlænges.

Jannich Storch har talt med Roskildes sportschef Anders Theil om situationen, og en forlængelse ser altså svær ud.

Storch har endnu ikke nået at se sig om efter noget andet, men er åben for det meste, hvis aftalen ikke forlænges.

- Det er stadig ret nyt for mig, at vi ikke ser ud til at forlænge, så jeg har ikke fået kigget mig så meget omkring.

- Jeg fik spillet mig ind på holdet i den sidste del af efteråret og var med til at få Roskilde højere op i tabellen. Det er selvfølgelig godt for mig, at jeg fik vist mig frem i holdets bedste periode i efteråret.

- Nu vil jeg sondere terrænet og se, hvad der byder sig. Jeg er åben for det meste, også for at prøve mig af i udlandet, siger Storch til bold.dk.

25-årige Storch har tidligere i karrieren spillet en enkelt Superliga-kamp for FC Nordsjælland og står noteret for tre ungdomslandskampe.

mikkel@bold.dkSe Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

ThePantsParty 16:47          
En af de sjovere overskrifter.
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar