LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Store indkøb pressede OG væk fra Bursaspor

| Tyrkiet | 4 kommentarer
Store indkøb pressede OG væk fra Bursaspor
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Alanyaspor - Bursaspor
Superlig (06/04)
NordicBet 2,14 3,55 3,40

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Oguzhan 'OG' Aynaoglu havde muligheden for at blive i Bursaspor, men valgte selv at søge væk og glæder sig nu til et godt år hos og oprykning med Karabukspor.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan Aynaoglu er i gang med sin anden hele sæson i tyrkisk fodbold og ligesom i sidste sæson er han blevet udlejet til en klub i den næstbedste række.

Han kunne ellers være blevet hos Bursaspor i den bedste række, men søgte selv væk, da han kunne mærke, at spilletiden ville blive knap.

- Jeg tog tilbage til Bursa og var med holdet på træningslejr i Tyskland, hvor det gik helt fint, og hvor jeg spillede med i nogle af træningskampene. Træneren sagde til mig, at han gerne ville beholde mig, men jeg følte, at klubben hellere ville satse på spillere, der har spillet på et højere niveau end jeg har.

- Og de hentede så rigtigt nok en masse kantspillere, blandt andre (Isaac, red) Cuenca, der har spillet i Barcelona (derudover også Miroslav Stoch og Balazs Dzsudzsak, red). Jeg tror, klubben og træneren følte sig presset til at hente nogle store navne, når nu de andre tophold også havde gjort det i løbet af sommeren, og resultaterne i de første kampe samtidigt ikke var så gode.

- Jeg kunne godt være blevet og kæmpe min chance, men jeg blev vant til at spille hver gang i sidste sæson, og det udviklede mig helt vildt, så det ville jeg meget gerne fortsætte med. Det var lidt kaos i Bursaspor, og det havde jeg ikke lyst til at blive i, siger OG til bold.dk.

OG endte med at blive udlejet til Karabukspor, der er rykket ned fra den bedste række.

- Der var klubber fra den bedste række, som gerne ville have mig. Men de ville ikke leje mig og risikere, at jeg blev en succes og så skulle tilbage til Bursaspor.

- Jeg gik til klubben og spurgte, om jeg kunne få min licens og skifte permanent til en anden klub, men det var de ikke rigtig klar på. Så måtte jeg kigge på mine andre muligheder, og her var Karabukspor den bedste af dem, siger OG og fortsætter:

- De er lige rykket ned, og målsætningen er 100 procent, at vi skal tilbage med det samme. Træneren har fortalt mig, at jeg er en del af hans planer om at skabe et stærkt hold, der kan klare det i første hug. Han og de andre i klubben har sagt de rigtige ting, og jeg glæder mig over skiftet. '

- Hvis det går som planlagt, og jeg får et godt år, kan jeg måske blive hos dem og spille Superlig. Eller også har jeg et år mere med Bursaspor fra næste sommer, og så vil de være tvunget til enten at slippe mig eller forlænge med mig. Det må vi se til næste sommer, nu handler det bare om at få en god sæson.

23-årige OG er født og opvokset i Danmark og står noteret for 11 U-landskampe.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts