Luk

Store udgifter: Rosenborg skal spare millioner

| Eliteserien | 24 kommentarer

Infoboks

Rosenborg - Sarpsborg 08
Eliteserien (09/08)
bet365 1,95 3,40 3,60
Oddset 1,95 3,40 3,70
YouBet 1,95 3,40 3,90

Rosenborg skal skære omtrent 15 millioner kroner af budgettet i 2020, fortæller klubbens daglige leder Tove Moe Dyrhaug til lokalavisen Adresseavisen.

Rosenborg har brugt for mange penge i de seneste år, og det får nu konsekvenser for de kommende års budgetter.

Klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, fortæller til norske Adresseavisen, at der skal spares omtrent 15 millioner danske kroner i 2020.

- Lige nu er det ikke noget, der bekymrer mig, men vi må være realistiske og tage fat om tingene. Vi skal anerkende situationen, og hvis vi skal have en effekt i 2020, skal vi gøre tiltag i 2019.

- Vi har brugt pengene fornuftigt, men vi har brugt lige vel mange penge på førsteholdstruppen, siger Dyrhaug, som fortæller, at der blandt andet er kommet flere spillere og trænere til.

Hun vurderer, at klubben måske ikke har været helt god nok til at tage akademiets talenter op i førsteholdstruppen, og det bliver en vigtig ting i de kommende år.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

24 kommentarer

KB87 11:01          
så er det jo godt man bliver kimet ned med interesse for NB. Der skal nok rulle et par hundred millioner ind let der, hvis man altså skal tro på hvad RBK melder ud. Kan sagtens forstå hvis mange sætter spørgsmålstegn ved de ting RBK siger, så som en NB i sin bedste form, enorm kvalitet og at deres telefoner bliver kimet ned af interesse for NB.

så er det jo EASY money.
Jussi 11:02          
Kun et spørgsmål før KB87 brækker sig i denne tråd, så lad mig komme først:

Øvbæv, Bendtner er bare så dårlig.

KH Pattebarn.
Jussi 11:02          
Satans!
MadsLeb 11:05          
@KB

Det er jo decideret pinligt at du binder Rosenborgs dårlige økonomi op på Nicklas Bendtner. I din verden må Bendtner være roden til alt ondt.

bare fordi Rosenborg har udtalt at der er stor interesse for manden, betyder jo ikke at men forventer/regner med at få hundrede millioner for ham. Det er der aldrig nogle der har sagt - ikke engang tæt på.

At man skal skære 15 mio. kr. i sit budget er desuden ikke ensbetydende med at man bare skal sælge en spiller for 15 mio. De skal have skåret 15 mio. kr. af den årlige drift, og en transferindtægt har således intet med ovenstående at gøre, lige udover at det kunne lette lidt på lønbudgettet.
KB87 11:12          
@MadsLeb
rolig nu mads, jeg skrev nu bare et par hundred mill lidt sarkastisk.
Jeg har sagt det flere gange og jeg siger det gerne igen, NB har fået en løn som er uberettiget hans niveau. Det er en skandale at RBK hentede ham. RBK betaler nu for den fejl at de ikke solgte ham efter første sæson eller i midten af anden sæson da det var tydeligt NB ikke var så god som man troede, men nej man forsatte og nu ligger man som man har redt.

danmarks bedste angriber husk det!
Jussi 11:25          
danmarks bedste angriber husk det!

Hvorfor skriver du det?

Hvem har sagt det?

Er du helt rask?
Krelle 11:34          
Er KB87 en bitter klatretøs i forklædning eller hvad sker der?
Fredag 7. august