Luk

Storklubber jagter FCN-stjerne: Jeg er klar

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Kamaldeen Sulemana følges intensivt af en række storklubber, og FCN-profilen er også klar til næste skridt.

FC Nordsjælland har en helt særlig spiller i 19-årige Kamaldeen Sulemana, og det har resten af fodbold-Europa også bemærket.

Mandag viste den lynhurtige ghaneser sig fornemt frem med en god præstation kronet med en scoring i 2-2-kampen mod FC København.

Det skete for øjnene af blandt andre Marc Overmars, der er fodbolddirektør i den hollandske storklub Ajax og var til stede på Right to Dream Park mandag aften.

Derudover følger en engelsk sværvægter som Manchester United også Kamaldeen Sulemana tæt, og hovedpersonen føler sig rustet til at flyve fra den trygge rede i Farum denne sommer.

- Jeg føler mig klar til at skifte, men vi må se til sommer, hvad der sker, siger Sulemana og tilføjer:

- Jeg kan se mig selv passe ind i alle store klubber. Der er ikke nogen specifik liga, jeg føler, der passer mig bedre, så jeg er åben for alle ligaer - især top-5. Men store klubber uden for de største ligaer er også interessante.

Ajax lagde allerede i januar et tilbud, som dog blev afvist af FCN. Kamaldeen Sulemana vil bestemt ikke afvise et skifte, hvis hollænderne kan blive enige med Nordsjælland.

- Det er en god klub, og det er interessant ligesom flere andre klubber, siger han og tilføjer om det faktum, at Marc Overmars var til stede mandag aften:

- Jeg har vidst i cirka en uge, at han ville komme, men jeg tror ikke, at det gjorde nogen forskel for min præstation.

- Han har set mig spille en masse kampe, så jeg tror ikke, at denne kamp ændrer noget. Før kampen kunne jeg tænke på, at han var her, men i kampen fokuserede jeg bare på mit spil, siger Kamaldeen Sulemana.

På rygtebasis kræver FCN op imod 100 millioner kroner for stortalentet, men bestyrelsesformand Jan Laursen, der indtil for nylig var sportschef i klubben, regner med, at der nok skal være bejlere trods en høj pris.

- Jeg har på fornemmelsen, at der er nogle, der vil være glade, selv om de skal betale en del penge, men det må tiden vise.

- Der er mange, der følger ham, og det er ikke alle, der gerne ville, som kunne være her på grund af forskellige restriktioner. Nogle af de helt tunge følger ham selvfølgelig tæt, siger Jan Laursen.

FCN-bossen bekræfter, at Manchester United også er på banen.

- Det har stået i aviserne, og det er en af de klubber, der også er her ind imellem. Det er nok én af de klubber, der også følger ham rimelig tæt, siger han.

Kamaldeen Sulemana har kontrakt til udgangen af 2024 i FCN, for hvem han hidtil har scoret 14 kasser i 40 førsteholdskampe.

/ritzau/

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen

17 kommentarer

anygivenday 23:17          
Han bliver solgt også mangler FCN reelt farlighed på toppen
JG-FCN 23:19          
Tjoh, vi har Adingra i køen som har scoret 2 mål på vel samlet set 10 minutters spilletid indtil videre. Han kan nok ikke opretholde det snit, men mindre kan også gøre det ;) Derudover kommer Amon (forhåbentligt) tilbage fra skade, plus der er en ægte angriber i køen som jeg lige har glemt navnet på dog.

Den samme sang (og bekymring) kom frem da man solgte Ingvartsen, Kudus, Damsgaard og Skov Olsen, og alligevel kom en ny ind og overtog hver gang. På et tidspunkt må man tro at filmen knækker, men vi må vente og se.

Jeg har lidt sværere at se hvem der skal erstatte Kofod der formentlig også sælges til sommer. Her han det være Antman eller Tochi, men om de er deciderede playmakere er jeg usikker på.
mimsdk 23:27          
Vi kan vel også bare sige skide flot og stoppe med alle de bekymringer... de skal nok finde en spillestil/nuance der passer til de spillere de har :-)
Danish_Messiah 23:38          
man siger jo hver gang FCN Sælger en spiller at nu kan de ikke blive ved, så kommer der bare 2-3 nye som er lige så spændende..

Super fedt at følge, det eneste der ville være federe ville være der var flere danske spillere i mellem.
Slettet(581021212205) 23:39          
Han bliver solgt også mangler FCN reelt farlighed på toppen
Er du gal jeg har hørt den i mange sæsoner...

I 16/17 var det Emre Mor. I 17/18 var det Ingvartsen og Marcondes. i 18/19 var det Mathias Jensen og Asante. i 19/20 var det A/S Olsen. Ved starten af denne sæson var det Damsgaard og Kudus.

Lige meget hvilket hold i Superligaen der solgte Kamaldeen, så ville det være et tab. I FCN har man dog en afløser parat i Adingra der faktisk skulle være en bedre dribler og så med næsten samme fart. Så er der Schjelderup der altså stadig kun er 16. Sadiq skal man heller ikke afskrive, der er mere udviklingspotentiale i ham. Så er der en "Haaland Light" på vej i Bredahl.

Kamaldeen vil være et enormt tab for alle klubber. Der er dog kvalificerede afløsere på vej og vil stadig være masser af mål i FCN.
Super fedt at følge, det eneste der ville være federe ville være der var flere danske spillere i mellem.
Emre Mor, Ingvartsen, Maxsø, Marcondes, Mathias Jensen, Mads "Mini" Valentin, A/S Olsen, Victor Nelsson, Damsgaard er kommet de sidste år. FCN er den klub der leverer flest spillere til ungdomslandsholdene. Stadig er det ½ af spillerne der er danske og der udklækkes da langt flere danske talenter fra FCN end nogen anden klub
Ittud1107 23:53          
Syntes det er er mærkeligt at de større klubber i dk ikke køber fcn spillerne før de udenlandske kommer og napper dem. Der er vel ikke noget I vejen for at spille i dk til de er lidt ældre hvis de så spiller I en dansk klub der spiller med i champions eller Europa league.
Ved godt Nelson er i FCK.
Virker lidt spild at have så god en scouting klub som fcn i ligaen og så ikke plukke dem.
Hvad er grunden?
Tænker lidt på fck der bruger en del penge på ældre spillere uden videresalg potentiale
konge44 23:54          
Jeg giver dig ret i alt hvad du skriver, men tror også i kommer til at undvære Schjelderup, han er 16 år og et kæmpe talent, der må stå mange klubber der ønsker ham.
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober