Luk

Storsejr til italiensk bundhold i pokalen

| Coppa Italia | 0 kommentarer
Storsejr til italiensk bundhold i pokalen
Foto: Getty Images

Infoboks

SPAL - Lecce 5-1
Coppa Italia
18' 1-0 Igor
24' 2-0 Alberto Paloschi
31' 3-0 Alessandro Murgia
45' 4-0 Thiago Cionek
55' 4-1 Giannelli Imbula
83' 5-1 Sergio Floccari

I Coppa Italia vandt bundholdet SPAL i overlegen stil over Lecce med hele 5-1. Alberto Paloschi stod for to oplæg og en enkelt kasse.

Der var ikke meget tvivl om udfaldet i kampen mellem SPAL og Lecce i den italienske pokalturnering, og hjemmeholdet endte med at vinde en storsejr.

SPAL satte sig på begivenhederne fra start af, og der skulle blot gå 18 minutter, før Igor driblede sig igennem et passivt Lecce-forsvar og udplacerede Mauro Bigorito i Lecce-målet.

2-0 blev det også til for hjemmeholdet, da Lecces forsvar blev afdriblet i venstre side, hvorefter Alberto Paloschi blev fundet på midten og sparkede resolut bolden i kassen.

Blot syv minutter efter udbyggede Alessandro Murgia SPALs føring med et flot og præcist langskud fra kanten af feltet til 3-0.

Lige inden pausen fortsatte målshowet for SPAL, da Thiago Rangel Cionek satte pandebrasken på et hjørnespark til 4-0.

Lecce fik dog reduceret ti minutter efter pausen til 4-1 på et langskud af Giannelli Imbula, men det var dog kun af kosmetisk betydning.

Kort inden lukketid satte SPAL sømmet i kisten, da Sergio Floccari blev kampens sidste målscorer efter et veludført SPAL-angreb.

Med sejren på 5-1 har SPAL spillet sig videre til et møde med AC Milan i 1/8-finalerne af Coppa Italia.


Af Anders Jensen
Onsdag 11. december