LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Stortalentet Dreyer: Jeg nyder bare at spille

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Stortalentet Dreyer: Jeg nyder bare at spille
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 3,10 3,30 2,25
NordicBet 3,10 3,25 2,39
Oddset 3,15 3,20 2,40

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Anders Dreyer er topscorer i Esbjerg fB og har været en utrolig vigtig figur hos vestjyderne i kampen for comeback til Superligaen - og han er også selv rigtig tilfreds.

19 år er ikke alverden, når man render rundt og spiller fodbold i Danmarks næstbedste række.

Derfor kunne Anders Dreyer såmænd også sagtens leve en anonym tilværelse i Esbjerg fB og lade de erfarne folk om at bære holdet frem mod comeback til Superligaen, uden at nogen ville rynke på trynen over det.

Men sådan er det ingenlunde for den unge vestjyde. I stedet har har han spillet et brag af en sæson for Esbjerg, og han har på flere parametre været den allervigtigste spiller.

Han har nemlig scoret hele 14 gange i løbet af de 22 kampe, han har spillet - og det er krydret med seks oplæg til holdkammeraterne.

Særligt i foråret har Dreyer leveret store præstationer for sin barndomsklub, og han føler da også, at det går ganske udmærket.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med mig selv, hvis man må sige det, siger den unge offensivspiller til bold.dk på ganske ydmyg vis.

- Jeg har scoret fem mål i fem kampe i foråret og har leveret tre assists. Jeg synes, det er godt gået, siger han.

Hvad er det, du har gjort så godt?

- Jeg har arbejdet rigtig meget på at blive hurtigere på de første meter, og jeg føler, at det har båret frugt. Det giver mig nogle fordele på den sidste tredjedel af banen. Jeg føler mig godt tilpas og i god form, siger Dreyer.

- I efteråret var min tilstedeværelse i kampene ikke lige så god, som den er nu. Jeg føler virkelig, at jeg bidrager rigtig meget i kampene og har en helt anden indflydelse. Jeg er meget mere med i kampene nu, siger Dreyer.

Den 19-årige vestjyde har som sagt været en af de afgørende spillere hos Esbjerg, men det der med, at han på trods af sin unge alder har taget et stort ansvar, har egentlig ikke faldet ham ind.

- Jeg tænker faktisk ikke så meget over det. Det er rigtigt, at jeg er ung, men jeg har det sådan, at jeg bare skal nyde at spille fodbold. Sådan har jeg altid haft det, og det vil jeg blive ved med.

- Og så hjælper det selvfølgelig på, at det også går godt - så jeg nyder det bare, siger Anders Dreyer.

Skal være mere komplet
Selvom det lige nu går godt, så har Dreyer ikke tænkt sig at lade træerne gro ind i himlen, selvom han får pæne ord med sig på vejen.

- Jeg får selvfølgelig ros, men jeg får også at vide, at det ikke kommer ad sig selv. Jeg skal blive ved, hvis jeg vil beholde min plads på holdet. Så hver uge er mit mål at være i startelleveren i weekenden.

- Jeg skal helt klart være bedre i de situationer, hvor vi står lidt kompakt på banen. Jeg skal være bedre til at hjælpe min back. Så det skal jeg have bygget på, så jeg kan blive en mere komplet spiller.

- Men jeg skal selvfølgelig også blive ved med at bidrage med mål og assists og generelt være farlig på den sidste tredjedel af banen, siger Anders Dreyer.

Landsholdet
Den 19-årige offensivspiller hare repræsenteret Danmark på alle landshold fra U17 til U20, som han fik debut for tilbage i oktober.

Næste skridt er U21-landsholdet, men Anders Dreyer bruger ikke mange kræfter på at spekulere i de rød-hvide farver.

- Det, der er i mit hoved, er, at vi skal rykke op i Superligaen, og det er det, jeg prøver at gøre alt for. Så det med landsholdet tænker jeg helt seriøst ikke særlig meget over.

- Det kommer, hvis det kommer, og det vil selvfølgelig være et skulderklap. Vi ser, hvad der sker, siger Anders Dreyer.

Den unge mand kan få flere mål på kontoen, når han sammen med Esbjerg møder Fremad Amager søndag eftermiddag.

nicolai@bold.dk

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar