Luk

Strålende kasser i OB-duos show mod Hobro

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Sander Svendsen og Bashkim Kadrii sørgede med en kasse hver for, at OB vandt 2-1 over Hobro i 3F Superligaen. OB er nu nummer tre i ligaen.

Søndag eftermiddag skulle OB forsøge at vaske pletten fra midtugens dårlige præstation mod AGF i Sydbank Pokalen af sig, da Hobro kom på besøg i Superligaen.

OB-træner Jakob Michelsen havde igen sin hollandske midtstopper Ramon Leeuwin til rådighed, mens han længere fremme på banen vragede unge Mads Frøkjær til fordel for Issam Jebali.

Hobro skiftede blot på venstrebacken, da Frans Putros dækkede ind for en karantæne.

Tidligt i kampen gav Hobro en lille forsmag på, hvad der ventede OB. Efter et par minutter blev et langt indkast øst i feltet, og det gav en fin mulighed, men OB nåede til slut at få clearet bolden.

Så gik det hurtigt i den anden ende.

Bashkim Kadrii og Sander Svendsen var i et strålende spilhumør i kampen, hvor førstnævnte efter seks minutter fra lang afstand bragede OB på 1-0 med et strålende skud i det fjerne sidenet.

12 minutter senere øgede OB til 2-0 på et forrygende opspil, hvor Jacob Barrett fra sin venstreback fandt Kadrii fladt foran feltet. Med en perfekt timet førstegangsaflevering lagde han bolden gennem Hobros forsvarslinje til Svendsen, som løb i dybden og køligt passerede Jesper rask i målet.

Siden tabte OB lidt af den pust, der havde lagt et solidt pres på Hobro, og det tillod Hobro at komme tilbage i opgøret.

Gæsterne var særligt farlige på dødbolde, og det var netop sådan en, at Hobro skulle reducere på.

Emmanuel Sabbi stod for et frispark på kanten af feltet, og det bragede den 21-årige amerikaner over målet og helt i hjørnet uden chance for OB-keeper Oliver Christensen.

Den stilling holdt til pausen, hvor det virkede til at OB fik justeret sit pres. 

Michelsens tropper var mere aggressive, men det var Hobro, som stod for første mulighed.

Christensen så lidt skidt ud i en situation, men til U21-landsholdskeeperens held blev hans returbold sparket til målspark.

Som halvlegen skred frem gentog kampbilledet fra første halvleg sig, hvor OB var på bolden og Hobro lurede på omstillingerne.

Flere gange var OB ved at kombinere sig igennem, men Hobro fik clearet godt, og derfor var en af halvlegens største muligheder, da Emmanuel Sabbi kom fri til skud foran OB-feltet med 14 minutter igen.

Upresset kunne amerikaneren trykke af, men hans forsøg strøg lige forbi kassen.

Mod slutningen pressede Hobro på for udligningen, men OB holdt stand, og så endte kampen altså 2-1. OB rykker på tredjepladsen i Superligaen, mens Hobro er uden sejr i seks kampe.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 12. november
Mandag 11. november