Luk

Strålende Mertens styrede Napoli til sejr

| Serie A | 1 kommentar
Strålende Mertens styrede Napoli til sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Napoli - Sampdoria 2-0
Serie A
13' 1-0 Dries Mertens
67' 2-0 Dries Mertens

Dries Mertens scorede begge mål, da Napoli vandt 2-0 over Sampdoria, da de to hold tørnede sammen i Serie A.

Sampdoria stod med nul point på kontoen, da klubben lørdag aften besøgte Napoli i Serie A i jagten på et point.

Napoli havde fået tre point i to kampe før opgøret efter et par målrige kampe. Fiorentina var blevet besejret 4-3, mens man tabte 3-4 mod Juventus i seneste runde.

Det var hjemmeholdet, der fra første fløjt satte sig på kampen. Og efter en god start kom Napoli også foran efter 13 minutters spil.

Et fladt indlæg endte lige i fødderne på Dries Mertens, som afsluttede første gang og sendte 1-0-scoringen ind ved nærmeste stolpe.

Kort efter kunne det havde været blevet 2-0. Først fik Elif Elmas en stor chance, som han sendte lige ved siden af mål, og minutter senere gjorde Hirving Lozano det samme.

Dries Mertens sendte få minutter senere et drøn på overliggeren, inden Napoli-defensiven gav en stor chance væk til gæsternes Emiliano Rigoni. Alex Meret var dog på plads i Napoli-kassen.

Det var derfor fortsat 1-0 til Napoli, da de to hold gik til pausen. Hjemmeholdet kom stærkt ud til anden halvleg og fortsatte med at sidde på opgøret.

De helt store chancer udeblev dog indtil små 25 minutter før tid. Her fandt en netop indskiftet Fernando Llorente Dries Mertens med en aflevering tilbage i feltet. Han gjorde det til 2-0. Scoringen blev i første omgang underkendt for offside, men VAR viste, at det ikke var tilfældet.

Få minutter senere var Jose Callejon tæt på at score kampens tredje mål. Dries Mertens fandt ham med en høj bold bagerst i feltet, hvor han flugtede første gang. Keeperen var dog på plads.

Napoli var i kampens slutning tættere på 3-0, end udeholdet var på 2-1, men det hele sluttede med en 2-0-sejr til værterne, som kunne sætte tre point på kontoen.


Af Jonas Sand

1 kommentar

Mummisball 00:03          
Siete con noi
Søndag 20. oktober