LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stram defensiv glæder Randers-duo

| Superligaen | 1 kommentar
Stram defensiv glæder Randers-duo
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,00 3,50 3,50

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Randers har fået strammet op i sin defensiv på det seneste, og det glæder Jonas Bager og Nicolai Poulsen efter en periode med syv point i tre kampe.

Efter en periode med fire ligakampe uden sejr og en pokalnedtur mod Kolding proklamerede Randers-træner Thomas Thomasberg for en måned siden, at kronjyderne skulle lukke bedre af defensivt.

Det har kastet syv af ni mulige point og en samlet målscore på 4-1 af sig i de seneste tre kampe mod AGF, FC Nordsjælland og Hobro.

- Hvis du spørger Thomas, vil han sikkert sige, at han har tryllet et eller andet frem taktisk. Men ja, han havde jo ret. Vi havde lukket en del mål ind i en periode, og nu er der blevet sat prop i.

- Vi er kommet back to basic efter en periode, hvor vi måske var lidt for modige. Nu fokuserer vi på at holde nullet, mens vi stadig kreerer chancer, og kan vi holde fast i det, ser det godt ud, siger Randers-kaptajn Nicolai Poulsen til bold.dk.

Også stopperen Jonas Bager glæder sig over den stærke periode.

- Vi havde snakket om, at det var vigtigt at tanke nogle point inden vinterpausen, og vi følte, at der var nogle kampe, hvor vi kunne få point. Vi har også snakket om at få en mere solid base og så krige, ligesom vi ikke skal være for bange for at stå lidt dybere, og det fungerer lige nu.

- Det har været lidt on and off, men det vigtigste har været, at vi er blevet svære at slå. Vi kommer ikke bare bagud i vores dårlige perioder, og vi putter dem ind i vores gode perioder, og det har været vigtigt, siger Bager.

Randers mangler opgør mod FC Midtjylland, Vendsyssel og Randers inden vinterpausen.

Philip Hovgaard/mikael@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

Pollehat 14:55          
I mener vel Vejle og ikke "Randers" bold.dk..
Søndag 19. maj