Luk

Strasbourg udnyttede udvisning i bundbrag

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Strasbourg vandt et spændende bundopgør 3-1 mod bundproppen Nimes, som måtte spille over en halv time i undertal, da de to hold mødtes i Ligue 1.

Der ventede et vaskeægte bundbrag til de fremmødte tilskuere i Strasbourg, da rækkens bundprop Nimes lørdag aften kom på besøg i Ligue 1.

Nimes indtog sidstepladsen i rækken inden kampen, men bundholdet var blot ét point bag Strasbourg, som også roder rundt i bunden af divisionen.

Derfor var der meget på spil, da de to klubber tørnede sammen, og det viste sig hurtigt, at Strasbourg-spillerne havde bedst styr på nerverne.

Efter et kvarter fik Ludovic Ajorque dirigeret bolden i mål, og kort før pausen var selvsamme Ajorque i oplæggerens rolle, da Lebo Mothiba scorede til 2-0, og så kunne Strasbourg gå til pause over nedrykningsstregen.

Det var dog ikke sikkert, at Strasbourg-mandskabet også ville være at finde over stregen efter anden halvleg.

Nimes kom stærkt ud til anden halvleg, og efter tre minutters spil reducerede Romain Philippoteaux til 2-1.

Det gav nyt håb til Nimes, men omtrent tyve minutter senere blev opgaven mere kompliceret.

Florian Miguel fik sit andet gule kort og måtte forlade banen, og så var Nimes en mand i undertal i resten af kampen.

Det udnyttede Strasbourg hurtigt. Få minutter efter udvisningen scorede Dimitri Lienard til 3-1, og så var Strasbourg-sejren næsten sikker.

Fire minutter før tid kombinerede Lebo Mothiba og Ludovic Ajorque sig endnu engang til en stor chance, og for anden gang på aftenen sendte Mothiba bolden i mål til kampens slutresultat, 4-1. 

Topholdet Angers kunne ikke holde trit med PSG

Champagnebyen Reims tog lørdag aften i mod topholdet Angers i den bedste franske række, men der var dog ikke meget champagnebold over aftenens opgør.

Angers lå inden kampen på andenpladsen i Ligue 1, og hvis de ville holde trit med PSG på førstepladsen, så krævede det en sejr.

Selvom Angers havde flere chancer, så fik de ikke scoret, og 20 minutter før tid gjorde et rødt kort det ekstra svært for topholdet, at finde det afgørende mål.

Det lykkedes da heller ikke, og derfor endte kampen 0-0. 


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 4. december
Torsdag 3. december