Luk

Stryger blev vraget - et januar-skifte lurer

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Jens Stryger Larsen var helt ude af truppen for Udinese i weekenden, og det skyldes angiveligt, at det trækker op til et klubskifte i januar, fordi en forlængelse ikke ligger i kortene.

Jens Stryger Larsen sad på tribunen, da Udinese i weekenden mødte Sassuolo i Serie A, efter danskeren ellers har spillet i samtlige andre ligakampe i denne sæson.

Det skyldtes ifølge cheftræner Luca Gotti ikke fysiske skavanker, men 'en beslutning fra klubledelsen' fortalte han efter kampen, skriver Il Gazzettino.

Den italienske avis skriver, at fraværet derfor skyldtes Strygers kontraktuelle situation i Udinese.

Der er angiveligt stilstand i kontraktforhandlingerne mellem Stryger og Udinese angående en forlængelse af aftalen, der udløber til sommer.

Udinese vil gerne undgå at slippe danskeren på en fri transfer, og derfor vil klubben enten forlænge eller sælge ham til januar, lyder det.

30-årige Jens Stryger har været i Udinese siden sommeren 2017 og har ikke lagt skjul på, at han gerne vil prøve sig af i en anden klub, og det var da også tæt på i sommer.

Fiorentina, Galatasaray, Watford og Club Brugge blev alle nævnt som bejlere til Stryger, der som bekendt ikke kom af sted.

Nu er Stryger til gengæld af sted til landsholdsamling med Kasper Hjulmand og kompagni.


Af Sara Margren
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar