Luk

Stryger-kasse da Udinese vandt målrig kamp

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

Benevento - Udinese 2-4
Serie A
4' 0-1 Nahuel Molina
31' 0-2 Tolgay Arslan
34' 1-2 Nicolas Viola
49' 1-3 Jens Stryger Larsen
73' 1-4 Jayden Braaf
83' 2-4 Gianluca Lapadula

Udinese vandt søndag 4-2 på udebane over Benevento i Serie A i et opgør, hvor danske Jens Stryger Larsen kom på måltavlen for gæsterne.

Benevento lagde græs til søndagens opgør mod Udinese i Serie A, hvor begge mandskaber skulle forsøge at øge afstanden til nedrykningsstregen.

Hjemmeholdet lå inden kampen blot tre point over stregen, mens Udinese var otte point over Cagliari under stregen.

Udinese havde danske Jens Stryger Larsen i startopstillingen, og blot fire minutter inde i opgøret kunne danskeren se holdkammeraten Nahuel Molina gøre det til 1-0.

Scoringen kom i stand, efter Rodrigo de Paul sendte en stikning afsted fra midtercirklen, som skar sig gennem Benevento-defensiven, inden Molina kunne modtage bolden på kanten af feltet.

Molina tog bolden med i feltet på sin førsteberøring, inden han bankede den over i venstre side af målet.

Benevento forsøgte at komme tilbage i opgøret efter den tidlige føring til gæsterne, men det var alligevel Udinese, der kom frem til kampens næste scoring, da en flad aflevering gik på tværs af Benevento-feltet over til Tolgay Arslan, der stod klar på kanten af feltet.

Midtbanespilleren lagde bolden til rette for sig selv, inden han med et tørt hug sendte bolden bolden over i højre side af målet til 2-0.

Benevento fik dog svaret hurtigt tilbage, da der blot tre minutter senere blev dømt straffespark, som Nicolas Viola sikkert sendte ind til pausestillingen 1-2.

Kort inde i anden halvleg kom der så en dansk fod med i en scoring.

Igen var Rodrigo de Paul manden bag assisten, da han sendte et indlæg ind i feltet, som Benevento-defensiven ikke fik reageret på i tiden. Det gav plads til Jens Stryger Larsen, som kunne rykke fri af forsvaret og heade Udinese på 3-1.

Benevento forsøgte igen at svare tilbage, og hjemmeholdet sad også tungt på boldbesiddelsen efter pausen, men Udinese havde kynismen til forskel i kampen.

For efter 73 minutter blev Jayden Braaf spillet fri i feltet, hvor den hollandske kantspiller tog et skarpt træk, inden han sparkede bolden ind i det korte hjørne til 4-1.

Det blev dog ikke kampens sidste scoring, for Bevento fik reduceret 10 minutter senere, da Gianluca Lapadula kom til en afslutning midt i Udinese-feltet, som Juan Musso i målet ikke kunne holde ude. 

Yderligere scoringer kom der ikke kampen, hvilket dermed sender Udinese 11 point væk fra nedrykningsstregen. Benevento er fortsat tre point over Cagliari, som har spillet en kamp færre.


Af Krister Olsen

4 kommentarer

morten_bo 14:40          
Stryger er en mønsterprofessionel spiller: Altid 90 gode minutter, aldrig skadet. Han bør have højrebacken på landsholdet.
grumblesnake 15:57          
@morten_bo

Nu er de fleste meget professionelle og Strygers topniveau er lavere end Daniel Wass´, så selvfølgelig skal han ikke være selvskreven til højreback. Men der skal da ikke være nogen tvivl om at han hører til på landsholdet i øjeblikket.

Der er dog mange lovende unge danske højrebacks rundt om i Europa, samtidig med at det også er en Joakim Mæhle der jo også er yderst stærk på positionen. Så de skal begge blive ved med at præstere hvis de skal holde deres plads.
Jussi 16:37          
Fuld respekt herfra og han har sgu om nogen været en loyal soldat for landsholdet og Udinese.

Jeg blev virkelig glad, da hen scorede sit første landskampmål senest.

Jeg er dog ikke sikker på, at han er Hjulmands foretrukne type, og som også påpeget har vi godt nok stor konkurrence på den højreback.

Han er dog en drøm af en breddespiller at have med i EM-truppen.
morten_bo 18:03          
Nu er de fleste meget professionelle og Strygers topniveau er lavere end Daniel Wass´,
Det er jeg ikke sikker på at du har ret i. I øvrigt synes jeg at Mæhle virker bedre end Stryger på venstreback, som Mæhle jo spiller på landsholdet, så derfor Mæhle på venstre og Stryger på højre.

Men Wass er da i samme kategori - meget pålidelig og driftsikker og også offensivt indstillet.
Mandag 24. januar