LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stuani-drømmekasse var ikke nok for Girona

| La Liga | 0 kommentarer
Stuani-drømmekasse var ikke nok for Girona
Foto: Getty Images

Infoboks

Girona - Alaves 1-1
La Liga
12' 1-0 Cristhian Stuani
50' 1-1 Borja Baston
Gironas Cristhian Stuani scorede et smukt mål til 1-0, men Borja Baston fik udlignet til 1-1 for Alaves, der fortsat hænger på i toppen af La Liga.

Formstærke Alaves gæstede lørdag aften Girona i La Liga, hvor Girona skulle forsøge at få holdets første sejr i seks ligakampe.

Værterne fik en forrygende start, da den 32-årige Cristhian Stuani efter 12 minutter modtog en hård bold i feltet med ryggen mod målet.

Angriberens førsteberøring fløj op i luften, og det valgte Stuani at udnytte med en fantastisk saksesparkslignende afslutning, der fløj i nettet til 1-0 for Girona.

Efter scoringen havde begge hold muligheder for at øge målscoringen, men Alaves' Borja Baston og Gironas Pedro Alcala måtte begge se deres forsøg mislykkes.

Baston skulle dog tage til genmæle efter fem minutter af anden halvleg.

En fejlslagen flugter blev til en god aflevering, som Baston resolut tyrede i mål til 1-1.

Mod slutningen af kampen var det La Liga-fjerdepladsen Alaves, som var tættest på, da blandt andre Jonathan Calleri kom højest på et hjørnespark og headede mod mål.

Marrokanske Bono hev dog en pragtredning frem, og dermed var der fortsat ligevægt i stillingen.

Stillingen fortsatte til slutfløjt, og dermed har Real Madrid nu mulighed for at snuppe fjerdepladsen i La Liga med en sejr i denne runde.

Girona går forbi Valencia, der tidligere lørdag spillede uafgjort, og indtager nu 8.-pladsen i den spanske liga.Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts