LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Sturridge og Salah er tilbage i træning

| Premier League | 8 kommentarer
Skal dommeren agere dørmand? Holgate vs Firmino-situationen
Eksperterne diskuterer Virgil Van Dijk's præstation mod Everton
Highlights: Virgil van Dijk og Liverpool besejrer Everton
Anfield eksploderer: Van Dijk scorer i sin debut
Everton tilbage i Merseyside derby
Sturridge og Salah er tilbage i træning
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Leicester
Premier League (30/01)
bet365 1,18 7,00 13,00
NordicBet 1,24 7,00 14,00
Oddset 1,22 6,60 12,50
YouBet 1,22 6,30 13,50
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpool meddeler, at både Mohamed Salah og Daniel Sturridge igen har græs under fødderne på træningsbanen. De er dermed i spil til weekendens brag mod Manchester City.

Mohamed Salah har været denne sæsons helt store åbenbaring i Liverpool, men klubben har i de seneste par kampe måttet undvære den egyptiske skarpskytte.

Offensivspilleren har døjet med en lyskeskade, men den er han så småt ved at være ovre. I hvert fald var han onsdag tilbage på træningsbanen i Liverpool, og han må derfor betragtes som værende i spil til weekendens brag mod Manchester City.

Også Daniel Sturridge var onsdag tilbage i træning. Angriberen har siddet ude siden december på grund af sygdom og en muskelskade.

Dermed er der altså offensivt skyts på vej tilbage, hvilket må glæde manager Jürgen Klopp, som har nydt godt af den skarpe offensiv i denne sæson.

Mohamed Salah har i løbet af de 21 Premier League-kampe, han har spillet, scoret 17 gange og lavet seks assists, mens Sturridge har bidraget med to scoringer og en assist i sine ni Premier League-optrædender.

Liverpool og Manchester City mødes søndag eftermiddag klokken 17.00 på Anfield.

Stream Liverpool – Leicester på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

MessiMessiMessi 16:30          
Sturridge gør intet for resultatet, men Salah er vigtig at have tilbage. Tror dog stadig meget skal gå galt før City ikke vinder med 2...
D.B.R. © 16:44          
Smid du bare en plovmand på det, hvis du vil af med pengene.
no name 16:48          
Du jo helt hen i vejret med den udtalelse. City har ikke vundet på Anfield siden 2003. Bare fordi City vandt 5-0 seneste kamp på hjemmebane, hvor resultater var misvisende da Liverpool var en mand i undertal det meste af kampen. Ja City er i vanvittig form, men Liverpool er også i rimelig godt form, ubesejret i 17 kampe i alle turneringer, hvilket faktisk er flere ind City, som tabte til shakhter. Men udefra din andre kommentar på bold, kan jeg konkludere du ikke den meste boldkyndig.
Kampen er meget åben og kan gå begge veje.
Sule12 16:54          
Lad nu bare trollen være. Han har ikke lavet andet end at smide oneliners i Liverpool og Real-tråde.. Don´t feed him
Pegefingeren 17:04          
no name:

Han er en troll ;)


Når det så er sagt, så tror jeg, at Liverpool får det svært. Heldigvis har City lige været ude i en kamp i går, så der er måske lidt mere træthed blandt nogle af spillerne, selvom de virker utrættelige under Pep.

Så må vi håbe, at vi kan finde tilbage til den gode statistik mod tophold, når City kommer på besøg. Jeg er dog ikke så optimistisk, for jeg synes ikke, at vores spil er så flydende i øjeblikket, men det synes jeg dog gælder lidt det samme for City.
TheGaffer 17:26          
Det der peger mod Liverpools fordel er, at de generelt er meget motiverede i top kampene. Kun kampen mod Tottenham var en total kollektiv off day på alle parametre! I City kampen spillede Liverpool lige op inden det røde kort. En anden fordel er Anfield. Så har Liverpool mistet Coutinho og fået Van Dijk. Det kan måske ødelægge lidt af det offensive, men samtidig stabilisere det defensive.

City har den fordel at de bare har kvalitet over hele linjen og generelt ikke frygter nogen hold. City har hurtige offensive profiler, som kan blive en stor trussel mod en høj forsvarslinje.

Så for mig er den meget 50/50, kan helt sikkert gå begge veje, me tror at vi vil blive underholdt!
Hasse1983 17:32          
Vil nu sige 60/40 i Citys favør. Men Hey, vi har før slået bedre hold:)
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar