LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stuttgart er nær nedrykning efter tørre tæsk

| Bundesliga | 2 kommentarer
Leverkusen banker Augsburg i målrigt fredagskamp - se det hele her
Stuttgart er nær nedrykning efter tørre tæsk
Foto: Getty Images

Augsburg sejrede med tenniscifre og gav Stuttgart en seriøs mavepuster i holdets jagt på overlevelse, da den nedrykningstruede traditionsklub tabte med hele 6-0 i Bundesligaen. Andetsteds slog Leverkusen hjemme Nürnberg med 2-0.

Både Augsburg og Stuttgart lå og rodede rundt i tabellens tunge ende inden dagens Bundesliga-møde mellem de to mandskaber.

I sin første hjemmekamp skulle Augsburgs nye cheftræner, Martin Schmidt, dog forsøge at få sit hold ud af nedrykningssuppedasen mod Stuttgart, der ikke havde vundet i holdets fem forudgående kampe.

Det så endnu en gang svært ud for Stuttgart, da et af klubbens talenter af egen avl, Rani Khedira, bragte Augsburg foran med 1-0 efter blot 11 minutters spil.

Assistmager til 1-0-målet var Jonathan Schmid, og han var på spil igen syv minutter senere, da hans hjørnespark fandt André Hahn, der bankede bolden i netmaskerne til 2-0.

Efter knap en halv times spil udstillede Augsburg-spillerne Stuttgarts defensive ustabilitet, da Marco Richter spillede Philipp Max fri, og han havde ikke problemer med at øge til 3-0.

Efter pausen var det så Marco Richters egen tur til at bringe sig på scoringstavlen, da han udnyttede et passivt Stuttgart-forsvar og flugtede bolden i mål til 4-0.

Den defensive uduelighed fortsatte for Stuttgart, og den straffede Philipp Max for anden gang i opgøret efter knap en times spil, da han øgede Augsburg-føringen til hele 5-0.

Endelig kunne Marco Richter krone sin kamp med en flot individuel aktion, inden han bragede bolden i mål til slutstillingen 6-0.

Med de tre point lægger Augsburg tiltrængt afstand til nedrykningsstregen. Med fire runder tilbage af Bundesligaen har de nu ti point ned til Stuttgart, der ligger tredjesidst i tabellen.

Stuttgart har - inden Schalkes kamp senere lørdag - seks point op til Gelsenkirchen-klubben, der ligger på den rigtige side af stregen. Stuttgart har - fire runder tilbage - stadig mulighed for at hente 12 point.

Andetsteds slog Leverkusen på hjemmebane Nürnberg med 2-0 på mål af Lucas Alario og Kevin Volland. Leverkusen ligger på en øjeblikkelig sjetteplads i tabellen, mens Nürnberg nærmer sig nedrykning.

Nürnberg har ni point op til Schalke på 15. pladsen med fire spillerunder tilbage, mens Schalke stadig mangler at spille sin kamp i 30. spillerunde af Bundesligaen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen
Lørdag 25. maj