Luk

Stuttgart er nyt hold i Bundesligaen

| 2. Bundesliga | 1 kommentar

Stuttgart sikrede sig søndag eftermiddag oprykning til Bundesligaen, selvom de tabte 3-1 i 2. Bundesliga-kampen mod Darmstadt

Stuttgart kunne søndag eftermiddag sikre sig oprykning til Bundesligaen, da de hjemme tog imod Darmstadt i 2. Bundesligaens sidste spillerunde.

Det startede dog skidt for hjemmeholdet. I det 32. minut gik Stuttgart-keeper Gregor Kobel fejl af bolden, og i stedet headede en forsvarsspiller bolden op i luften. 

Da den kom ned igen stod Darmstadt-angriberen Serdar Dursun klar, og han flugtede bolden i mål til 1-0.

Kort før pausen svarede Stuttgart igen. Efter et angreb fra fodboldens ABC endte en tværaflevering for fødderne af den tidligere Bayern-spiller Mario Gomez, og som så mange gange før sparkede målræven bolden i kassen.

Der var ikke spillet lang tid af anden halvleg før Stuttgart kom bagud igen. Darmstadt-backen Mathias Bader modtog bolden lige over midten, og da der ikke var nogen, der gik til ham, blev han ved med at trække tættere på målet. 

Til sidst var han foran feltet, og med en flad afslutning bragte han udeholdet foran 2-1.

Selvom Darmstadts Victor Palsson fik et rødt kort midt i anden halvleg, fik Darmstadt udbygget føringen i overtiden, da et godt gennemspillet angreb endte hos Tobias Kempe, der sikkert sparkede bolden ind til slutresultatet 3-1. 

På trods af nederlaget sikrede Stuttgart sig oprykning til Bundesligaen, da Heidenheim tabte 3-0 til Arminia Bielefeld.

Andetsteds sikrede Karlsruhe sig overlevelse med en 2-1-sejr over Greuther Fürth, mens den næstmest vindende klub i Tysklands historie Nürnberg endte på 16.-pladsen. De skal derfor spille mod nummer tre fra Tysklands 3. Liga om at blive i rækken.


Af Jeppe Ørregaard

1 kommentar

Barca80erne 19:41          
Fedt
Søndag 17. januar