Luk

Stuttgart-fyrtårn efter PL-rygter: Må vi se på

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Stuttgart - Bayer Leverkusen
Bundesliga (19/09)
Oddset 3,20 3,65 2,15
bet365 3,30 3,75 2,10

Stuttgarts Sasa Kalajdzic har i den seneste tid været rygtet til Premier League, og østrigeren afviser ikke et muligt skifte, men det skal være det helt rigtige, fortæller han.

Sasa Kalajdzic har imponeret stort for Stuttgart i Bundesligaen, og derfor er rygterne om et skifte væk fra Tyskland selvfølgelig begyndt at rulle.

Her har angriberen blandt andet været rygtet til engelsk fodbold, hvor Chelsea efter sigende skulle have udset sig den to meter høje angriber som et alternativ til angrebet, og Kalajdzic afviser da heller ikke et muligt farvel til Stuttgart.

Det fortæller han i et interview til Kleine Zeitung.

- Jeg kan selvfølgelig godt forestille mig at forlænge min kontrakt, men det skal også passe. Det er ikke kun mig, der bestemmer det, der er også andre, der har noget at sige.

- Hvis der kommer noget, som bare passer, og så må vi se på det. Hvis der er noget, der virkelig imponerer mig, hvor jeg siger, at det vil jeg gerne, så gør jeg det.

- Jeg er dog helt afslappet. Jeg tænker ikke særligt meget over det. Jeg er her lige nu, har det sjovt med mine venner og prøver at forberede mig til hver eneste træning, udtaler Sasa Kalajdzic.

24-årige Sasa Kalajdzic blev i den seneste sæson noteret for 16 mål i Bundesligaen. Han har kontrakt med Stuttgart frem til 2023.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september