Luk

Stuttgart henter Nartey-konkurrent i Monaco

| Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

Angers - Monaco
Ligue 1 (01/12)
Oddset 3,25 3,15 2,30
bet365 3,20 3,25 2,30

Stuttgart har sikret sig forstærkning fra franske Monaco, da de har skrevet kontrakt med 19-årige Enzo Millot, som er kommet til på en aftale frem til 2025.

Stuttgart fik en fremragende start på Bundesliga-sæsonen, da de satte oprykkerne fra Greuther Fürth på plads med hele 5-1.

Efterfølgende har Bundesliga-klubben så præsenteret et nyt ansigt i truppen, da de har skrevet kontrakt med Enzo Millot fra Monaco.

Det meddeler Stuttgart på sin hjemmeside.

- På trods af sin unge alder har Enzo allerede været en del af Monacos førsteholdstrup i over et år og har fået værdifuld erfaring som professionel.

- Under vores samtaler gjorde han det klart fra starten, at han ønskede at tage det næste skridt i sin karriere i VfB. Vi er glade for, at vi kunne skrive en langtidskontrakt med Enzo, fordi vi er overbeviste om, at han snart vil blive et vigtigt element i vores spillestil, udtaler sportsdirektør Sven Mislintat.

Den 19-årige franskmand spiller på den centrale midtbane, og dermed har danske Nikolas Nartey fået en ny konkurrent om pladsen hos Stuttgart.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november