Luk

Stuttgart passerede HSV med storsejr

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Stuttgart satte tingene på plads i første halvleg, da holdet vandt med 5-1 over Sandhausen i 2. Bundesliga. Nicolas Ivan Gonzalez scorede to gange.

Stuttgart havde en gylden mulighed for at spille sig forbi Hamburger SV på andenpladsen i 2. Bundesliga. Det krævede dog en sejr i onsdagens opgør mod Sandhausen.

Hjemmeholdet fra Stuttgart kom rigtig godt fra start, og der skulle kun gå 12 minutter, før at det første mål faldt. 

Gonzalo Castro smækkede et præcist hjørnespark ind i pandebrasken på Nicolas Ivan Gonzalez, der med hård kraft sende bolden i kassen til 1-0 for Stuttgart.

Det var Gonzalez' 11. sæsonmål.

Stuttgart trykkede endnu mere på efter den første scoring, og efter 20 minutter stod der også 2-0 til Stuttgart. 

Denne gang var det Castro, der var i målscorerens rolle. Sandhausen-forsvaret fik ikke clearet bolden ordenligt, og med en helflugter uden for feltet bankede Castro bolden fladt ind bag Sandhausen-målmanden Martin Fraisl til 2-0 for Stuttgart.

Den mindre gode første halvleg var dog langt fra slut for Sandhausen. Det skulle nemlig også blive 3-0 til Stuttgart, og her leverede forsvarsspilleren Tim Kister et selvmål efter 28 minutter. 

Silas Wamagituka kom fint igennem i højre side, og med høj fart satte han forsvaret. Her prøvede han at passere Fraisl. Kister kom dog i vejen på midten, men i stedet for at sparke bolden væk, fik han dirigeret bolden i eget net til 3-0 for Stuttgart.

Målfesten fortsatte blot tre minutter senere, da Stuttgart fik sig et straffespark efter en tackling i feltet. Målscoreren til 1-0 Nicolas Ivan Gonzalez gik sikkert til bolden og fikserede Fraisl til 4-0 for Stuttgart.

Det var også stillingen ved pausen.

Troen var pillet helt ud af Sandhausen efter den mindre gode første halvleg, og Stuttgart styrede begivenhederne. Alligevel skulle Sandhausen få pyntet på resultatet, da Enrique Pena-Zauner scorede til 1-4. En lidt tilfældig bold faldt ned til ham i feltet, og så kunne han banke bolden i mål.

I overtiden blev det også 5-1 til Stuttgart ved Hamadi Al Ghaddioui. Han rettede bolden af efter et mislykket spark af Lilian Egloff. 

Resultatet betyder, at Stuttgart spiller sig forbi Hamburger SV i 2. Bundesliga. Holdet har seks point op til Bielefeld i toppen af rækken. Sandhausen er nummer 11.


Af Anders Jensen
Søndag 17. januar