LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stuttgart sender Hannover og Nürnberg ud

| Bundesliga | 0 kommentarer
Wolfsburg udraderer Augsburg med 8-1 og snupper Europa League-plads: Se alle målene fra nedslagtningen
Skønne, spildte kræfter: Dortmund slår Gladbach - men guldet gik til Bayern
1-0 til Dortmund! Men VAR bolden ude? Bedøm selv
Gladbach drømmer stadig om CL efter dramatisk 2-2-opgør mod Hoffenheim - se målene
'Det er simpelthen HÅBLØST!': Kommentator raser over Bundesliga-dommer - se det her
Stuttgart sender Hannover og Nürnberg ud
Foto: Getty Images

Hannover og Nürnberg er ude af Bundesligaen, efter at Stuttgart lørdag vandt hele 3-0 over Wolfsburg og dermed sikrede sig en plads i nedrykningsplayoff. 

Bundesligaens næstsidste spillerunde løb af stablen lørdag eftermiddag, og de to direkte nedrykkere til 2. Bundesliga kunne meget vel blive fundet.

Det stod mellem Hannover, Nürnberg og Stuttgart, og en sejr til sidstnævnte i hjemmekampen mod Wolfsburg ville endegyldigt sende de to første direkte ned.

Det blev en meget jævn første halvleg mellem Stuttgart og Wolfsburg, og det så ud til, at der skulle stå 0-0 på tavlen ved halvleg, men sådan gik det ikke.

I tillægstiden til første halvleg bragede Gonzalo Castro nemlig til bolden fra kanten af feltet, og den afslutning strøg direkte op i krogen og sendte Stuttgart i front.

Ti minutter inde i anden halvleg blev det endnu bedre for hjemmeholdet, da Anastasios Donis styrede et indlæg fladt i det lange hjørne og udbyggede til 2-0.

Wolfsburg jagtede vigtige point i kampen om de europæiske pladser til næste sæson og skiftede offensivt ind i anden halvleg.

Men det lykkedes ikke gæsterne at komme på tavlen denne lørdag, og da Daniel Didavi med syv minutter igen også kom på tavlen, endte den med en komfortabel 3-0-sejr til Stuttgart.

Det betyder, at Stuttgart er sikret en placering som nummer 16 og skal derfor duellere mod et 2. Bundesliga-hold om en plads i den bedste række.

Hannover rykker ned trods storsejr mod Freiburg

Hannover lå sidst inden næstsidste runde, og klubbens eneste håb om at undgå direkte nedrykning var, at Stuttgart skulle tabe de sidste to kampe, mens Hannover selv skulle hente seks point.

Der ventede Hannover en hjemmekamp mod Freiburg, og værterne gjorde sit for at holde håbet om overlevelse i live.

I slutningen af første halvleg bragte Waldemar Anton nemlig Hannover i front, og kort inde i anden halvleg blev det 2-0 ved Ihlas Bebou.

Med ti minutter igen ville Walace også bidrage, og han gjorde det til slutresultatet 3-0 til Hannover, men da Stuttgart ligeledes sejrede, er Hannover altså ude af Bundesligaen.

Ubarmhjertige Mönchengladbach sendte Nürnberg ud

Ligesom Hannover skulle Nürnberg også håbe på, at Stuttgart ville tabe begge holdets sidste kampe, mens Nürnberg selv skulle gøre rent bord.

Nürnberg holdt stand i første halvleg af lørdagens hjemmekamp mod Borussia Mönchengladbach, men efter pausen faldt korthuset sammen.

Her skruede Gladbach nemlig bissen på. Først sendte Josip Drmic gæsterne på 1-0, og kort efter betød et selvmål, at Mönchengladbach var på 2-0. 

Gladbach-stjernen Thorgan Hazard ville også være med, og han øgede til 3-0 efter 65 minutter. 

Med ti minutter igen assisterede Hazard til Denis Zakaria, der scorede til slutresultatet 4-0 til Gladbach. 

Dermed rykker Nürnberg ud af Bundesligaen med et brag og kan nu indstille sig på 2. Bundesliga-fodbold fra næste sæson.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj