Luk

Stuttgart snublede - HSV og Bielefeld delte

| 2. Bundesliga | 2 kommentarer

Stuttgart tabte med 2-3 til Holstein Kiel, da de to mødtes i 2. Bundesliga søndag. Bielefeld, som er på førstepladsen, spillede 0-0 mod Hamburger SV, som er på andenpladsen.

Stuttgart kæmper for at snuppe en af de direkte oprykningspladser fra den næstbedste tyske række, og søndag skulle klubben bruge tre point mod Holstein Kiel for at holde snor i topholdene.

Men det startede skidt for storklubben, som allerede efter syv minutter måtte se nordtyskerne komme foran. Emmanuel Iyoha satte af sted i en solotur og bankede bolden på indersiden af stolpen.

Kort før pausen gjorde Stuttgart det svært for sig selv, da anfører Daniel Didavi for anden gang inden for få minutter blev tildelt et gult kort – og så blev han smidt ud.

Det stoppede imidlertid ikke Stuttgart. Efter 59 minutter fik klubben straffespark, og den sparkede Nicolas Gonzales i netmaskerne.

Men kræfterne slap op, og små 20 minutter efter udligningen sendte Jannik Dehm bolden i mål og Holstein Kiel i front med 2-1. 3-1 blev det minuttet efter, da Stuttgarts keeper tog på skovtur uden for feltet. Det udnyttede Lion Lauberbach og scorede i tomt net.

Stuttgart pyntede på resultatet efter 86 minutter, da Silas Wamangituka løb dybt og tippede bolden over Kiel-keeperen.

Det endte med en Kiel-sejr på 3-2, og dermed snublede Stuttgart altså i toppen af tabellen.

Bielefeld og Hamburger SV, som ligger på første- og andenpladsen mødtes også søndag, og til Stuttgarts held spillede de 0-0. Dermed var skaden altså forholdsvis minimal for Stuttgart.

Bielefeld har 53 point på førstepladsen, HSV har 46 point på andenpladsen, og Stuttgart har 45 på tredjepladsen.

Karlsruhe og Bochum spillede desuden 0-0 i søndagens runde.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar