Luk

Suarez scorede tredje Atletico-mål mod Celta

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Celta Vigo - Atletico Madrid 0-2
La Liga
6' 0-1 Luis Suárez
90' 0-2 Yannick Carrasco

Luis Suarez scorede sit tredje mål i Atletico-trøjen, da han med et tidligt mål var med til at sikre 2-0-sejren over Celta Vigo. Yannick Carrasco scorede sent til 2-0.

Atletico Madrid var lørdag på besøg hos Celta Vigo, og det var med to målløse kampe i ryggen, da man inden landskampspausen spillede to gange 0-0.

Lørdag stod det hurtigt klart, at det ikke skulle blive målløst, for efter seks minutter bragte Luis Suarez Atletico Madrid på 1-0.

Den tidligere Barcelona-angriber fik bolden lagt skråt bagud omkring straffesparkspletten, og med venstrepoten sparkede den uruguayanske angriber bolden i kassen til 1-0.

Også en perfekt start for Diego Simeones tropper, som elsker at have modstanderen til at skulle jagte, og det gjorde sig udtalt i første halvleg, hvor Atletico ikke skabte meget mere, end chancen man scorede på.

Diego Costa appellerede for et straffespark til sidst i første halvleg, men det blev ikke dømt.

I anden halvleg overlod man endnu mere af bolden til Celta Vigo, som ledte efter åbninger, mens Atletico bød sig til på kontraer.

Tidligt var Suarez tæt på at øge, men efterfølgende var der ikke mange chancer at berette om.

Celta Vigo havde svært ved at komme til chancer mod Atletico. Med få minutter igen fik Celtas Gabriel Veiga en stor chance ved Gabriel Veiga, men han headede snert forbi kassen.

Til slut lukkede Atletico helt, da Yannick Carrasco kom først på en ripost og headede Atleticos 2-0-scoring i mål.

Atletico Madrid er nu på otte point og er nummer fire i La Liga.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august