LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Suarez: Svært for Messi med alle frisparkene

| La Liga | 6 kommentarer
Highlights: Barcelona - Valladolid (La Liga)
Frimann lovpriser kommende Barca-spiller: Han minder om Xavi og Busquets
Overraskelse i 11. time: Barcelona henter fransk stortalent før tid
Messi: 'Min søn har kritiseret mig flere gange'
Suarez: Svært for Messi med alle frisparkene
Foto: Getty Images

Infoboks

Athletic Club - Barcelona 0-0
La Liga
90' 0-0 Oscar de Marcos
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Lionel Messi havde det svært mod Athletic Club, da værterne konstant begik frispark på argentineren, mener makkeren Luiz Suarez.

Efter otte ligakampe i streg med scoringer gik Lionel Messi målløs fra banen, da Barcelona søndag spillede 0-0 hos Athletic Club i La Liga.

Messi startede ude mod Real Madrid i midtugen, men både cheftræner Ernesto Valverde og angrebsmakkeren Luis Suarez forsikrer, at superstjernen var helt klar.

- Når han spillede, er det fordi, at han var 100 procent klar. Men det var dog svært for ham at spille, fordi de konstant lavede frispark på ham, siger Suarez ifølge Marca.

Barcelona spillede ingen stor kamp og keeper Marc-Andre Ter Stegen måtte flere gange agere redningsmand.

- Det er derfor, at han er en af de bedste. Det beviste han igen ved at forhindre dem i at score. Det er derfor, man har en målmand, siger Suarez om sin holdkammerat.

Barcelona har midtugen fri, inden de lørdag besøg af Valladolid og derefter møder Lyon på hjemmebane i Champions League.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

BKB52 09:21          
Det var netop det der skete. Og det er den måde de primitive hold kan få point mod Barca, især når dommerne tillader det. Stækkes Messi, er holdet lammet.
Moderat 09:35          
Ja, han blev konsekvent sparket ned. De lagde ikke skjul paa, at det var hensigten, hvorfor dommeren ang. Messi ikke gjorde det godt nok. Man skal jo ikke bare kunne sparke de dygtige ned hver gang de har bolden.
Graceland 12:53          
Det var netop det der skete. Og det er den måde de primitive hold kan få point mod Barca, især når dommerne tillader det. Stækkes Messi, er holdet lammet.
Det gælder ikke kun de primitive hold,det er klart for ethvert hold at holder man Messi nede,så svækker man Barcalona.
Der er dog flere måder at gøre det på,men med den stil og speed Messi har,så er det svært ikke at komme for sent på ham..
Moderat 13:01          
@Graceland

Det ha du ret i. Men i kampen i gaar var der ikke saa meget tale om, at komme for sent - i flere tilfaelde var hensigten aldrig at proeve at tackle bolden vaek, men naermere bare at fjerne Messis ben. Det blev ogsaa paapeget af mine kommentatorer flere gange.

Men frispark er en del af spillet, det maa de jo selv om hvis Bilbao tror, at det er deres bedste chance men saa skal dommeren sgu ogsaa leve op til sit ansvar og lange nogle gule kort ud, saa de ikke bare kan blive ved gennem 90 minutter.

Med det sagt, saa gjorde Bilbao det godt i gaar ang. Messi - ogsaa hvis man ser bort fra de mange nedsparkninger. Han var altid daekket godt ind og fik han bolden bare i naerheden af feltet, saa var der hurtigt en 3-4 mand paa ham.
PabloM5 14:43          
”Frispark er en del af spillet...” Frispark er IKKE en del af spillet - de er en straf for ikke at overholde spillets regler. Problemet er grundliggende at det ikke straffes hårdt nok, når frispark benyttes taktisk.
Graceland 19:07          
”Frispark er en del af spillet...” Frispark er IKKE en del af spillet - de er en straf for ikke at overholde spillets regler. Problemet er grundliggende at det ikke straffes hårdt nok, når frispark benyttes taktisk.
Selvfølgelig er frispark da en del af spillet,da de ganske enkelt er uundgåelige i en kontaktsport.
Man har ovenikøbet opfundet gult og rødt kort i tilfælde af grovere overtrædelser.
Om så dommeren ligger en linje i kampen eller benytter sig af dem er en anden snak.
Taktisk set benyttes frispark til flere formål,tag f.eks et hold som Tottenham med en frisparksekspert som Eriksen og spørg dem om de ikke til tider spiller på at få frispark uden for feltet...
Tirsdag 23. april