Luk

Sulten Nykøbing-spids: Jeg kan ikke vente

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Magnus Warming glæder sig til at være tilbage i Nykøbing FC-trøjen efter tre kampe i skammekrogen. Fredag venter Kolding IF.

Nykøbing FC skal fredag aften forsøge at få sin første sejr efter en periode med fem kampe uden sejr.

Klubben skal på udebane op imod Kolding IF, som har overrasket efter oprykningen til 1. division.

Angriber Magnus Warming strutter af spillelyst, slår han fast inden fredagens opgør i det jyske. Han har nemlig siddet ude med karantæne i tre kampe på grund af et rødt kort mod FC Roskilde.

- Jeg kan slet ikke vente med at komme i kamp igen. Jeg er enormt sulten efter at komme ud og vise, hvad jeg kan og ikke mindst gøre godt for, at jeg dummede mig mod Roskilde. Jeg tripper for at trække i trøjen igen, og jeg glæder mig bare til at komme ud og yde mit bedste for klubben, siger Warming til klubbens hjemmeside.

Han mener, det er vigtigt, at Nykøbing ikke åbner fredagens kamp med at lukke mål ind.

- Mod Kolding, og i mange af de andre kampe, er vi kommet bagud, hvorefter vi har skulle kæmpe os tilbage. Det har vi gjort rigtig godt, men i morgen skal vi ud og levere fra første fløjt, så det er os, der får en god start på kampen.

- Seneste kamp mod Kolding var noget specielt, men der er ingen grund til, at vi skal tvinges ud i sådan et stort comeback igen, siger Warming med henvisning til, at Nykøbing vendte 0-2 til 3-2 mod Kolding i de to holds seneste møde.

Fredagens opgør spilles klokken 18.00.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober