Luk

Sulten Schwartz: Mentalt hårdt ikke at spille

| League 1 | 4 kommentarer

Infoboks

Charlton - Swindon
League One (23/01)
Oddset 1,70 3,95 4,00
bet365 1,80 3,60 4,50

Charltons Ronnie Schwartz er meget sulten efter at komme til at spille igen, efter han sad på bænken i hele efteråret for FC Midtjylland.

Fredag aften klokken 20.45 kan Ronnie Schwartz debutere for Charlton, der får besøg af Accrington i League One. 

Danskeren starter godt nok på bænken, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at den danske angriber er klar til at vise sig frem efter en svær halvsæson hos FC Midtjylland. 

Her blev det nemlig blot til 31 minutters fodbold i Sydbank Pokalen, mens han enten var henvist til bænken eller tribunen i 3F Superligaen. 

- Det eneste, jeg fik fortalt, var, at de ønskede at bruge andre spillere. Det har været seks lange måneder uden at spille. Derfor er jeg også ekstremt glad for at skifte til Charlton. 

- Jeg har masser af frustrationer over ikke at spille de seneste par måneder. Forhåbentligt kan jeg vise det på banen. Det er mentalt hårdt at gå fra at være topscorer til ikke at spille. 

- Nu er jeg mere forberedt og sulten efter at spille. Forhåbentligt bliver jeg en succes for holdet, så jeg kan blive en del af oprykningen for holdet, hvilket er målet, siger Ronnie Schwartz til London News Online. 

Han har skrevet kontrakt med englænderne til 2023. 

 


Af Andreas Roesen
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar