Luk

Sunderland-formand trækker sig

| League 1 | 4 kommentarer

Infoboks

Ipswich - Sunderland
League One (26/01)
Oddset 3,35 3,15 2,20
bet365 3,50 3,30 2,10

Stewart Donald har valgt at stoppe som formand i Sunderland. Englænderen satser stadig på at sælge klubben, siger han.

Den nordengelske storklub Sunderland har haft problemer i de seneste år og missede i denne sæson igen at rykke op i Championship.

Konsekvensen af den glippede oprykning bliver nu, at ejer Stewart Donald har valgt at trække sig som klubbens formand, meddeler Sunderland lørdag.

- Det har været et privilegium at have haft denne position, og det er ikke én, jeg har opgivet let, men resultaterne og præstationerne har simpelthen ikke været på niveau med Sunderlands historie og potentiale.

- For at give klubben den bedste mulighed for at opnå sine mål har jeg besluttet, at det er det rette, at jeg træder tilbage fra formandsposten. I de seneste måneder har vi sammensat en stærk bestyrelse med relevant erfaring og kompetencer.

- Som den primære ejer er det fortsat mit ansvar at sikre, at klubben har den finansielle støtte, så den kan opnå målet om oprykning. Jeg kan forsikre fansene om, at klubben fortsat vil have det største budget i League 1.

- Derudover er det stadig min ambition at sælge Sunderland til en passende ny ejer, og det mål bliver jeg ved med at arbejde for, siger Stewart Donald til Sunderlands hjemmeside.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. januar