Luk

Super-subben Lerager og Genoa klar til Juve

| Coppa Italia | 1 kommentar

Infoboks

Sampdoria - Genoa 1-3
Coppa Italia
18' 1-0 Valerio Verre
60' 1-1 Gianluca Scamacca
68' 1-2 Lukas Lerager
72' 1-3 Gianluca Scamacca

Lukas Lerager bragte efter kort tid på banen Genoa foran i 3-1-sejren over Sampdoria i Coppa Italia. Nu venter Juventus i ottendedelsfinalen.

Torsdag var der muligt danskermøde i Italien, da Mikkel Damsgaards Sampdoria tog imod Lukas Leragers Genoa.

Fra kampens start var begge danskere på bænken, og de kunne i første halvleg se Sampdoria bringe sig foran, da Valerio Verre scorede et fortrinligt langskudsmål efter en stærk bolderobring. Et par meter uden for feltet bragede han til bolden, som fløj i den fjerneste sammenføjning.

Første halvleg var generelt Sampdorias, og Genoa kunne således blot notere sig et enkelt skud, som end ikke ramte målet.

Det blev der til gengæld rettet op på i anden halvleg.

Genoa skiftede to mand i pausen, og efter en times spil udlignede den 21-årige angriber Gianluca Scamacca efter et fremragende kontraangreb, hvor han blev spillet helt fri foran mål.

Det skulle blive bedre for Genoa, som efter 68 minutter kom foran på et mål fra en dansk fod.

Lukas Lerager var netop blevet skiftet ind, da han kom først på en tilfældig bold i feltet, og så kunne han så nemt som ingentin sparke bolden i et tomt net til 2-1.

Sampdoria satsede, og det åbnede for flere Genoa-omstillinger. Sådan en kostede til 3-1, da Scamacca igen blev sendt igennem, og han nettede med et flot langskud.

Mikkel Damsgaard kom på banen med 17 minutter igen, men han kunne ikke ændre på resultatet, og dermed er Genoa altså videre til et møde med Juventus i ottendedelsfinalen.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

MGPsamba 21:24          
Lerager er for god til dén klub...
Tirsdag 19. januar