Luk

Sur Bayern-chef langer ud efter fransk forbund

| Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

Augsburg - Bayern München
Bundesliga (19/10)
bet365 13,00 7,50 1,16
NordicBet 17,50 7,75 1,17
Oddset 16,00 7,50 1,16

Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge langer ud efter det franske forbund, der kræver at få venstrebacken Lucas Hernandez til lægetjek.

Lucas Hernandez har misset Bayern Münchens seneste kampe med et knæproblem, og af samme årsag har klubben på Hernandez' vegne meldt fra til det franske landshold.

Frankrig spillede i den kommende uges tid mod Island og Tyrkiet i EM-kvalifikationen, og det franske forbund har benyttet sig af FIFA's regler om at få Hernandez til et lægetjek i den franske lejr.

Det vækker mildest talt ikke begejstring i Bayern-lejren.

- Jeg er irriteret over det franske forbunds opførsel. Jeg vil gerne påpege, at Lucas Hernandez ikke var i stand til at spille Champions League-kampen mod Tottenham eller Bundesliga-kampen mod Hoffenheim.

- Didier Deschamps' udtalese om, at Lucas Hernandez – bogstaveligt talt – er klar til at 'spille med et ben', var meget overraskende for os, siger Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge.

Bayerns erfarne og respekterede klublæge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart giver også sit besyv med.

- Jeg er ansvarlig for Lucas Hernandez' helbred, og jeg siger; han kan ikke spille Frankrigs kommende kampe, så det giver ingen mening med en second opinion, siger Müller-Wohlfart.

Bayern afgiver i forvejen Kingsley Coman, Corentin Tolisso og Benjamin Pavard til det franske landshold. 


Af Mikael Blond
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober