Luk

Sur Klopp: Vores startopstilling var af respekt

| Champions League | 21 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland 2-0
Champions League gruppe D
55' 1-0 Diogo Jota
90' 2-0 Mohamed Salah

Jürgen Klopp var ikke glad for et spørgsmål, om Liverpool med flere profiler på bænken undervurderede FC Midtjylland i tirsdagens Champions League-kamp.

Liverpool stillede tirsdag aften til start uden flere store profiler som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino.

I stedet spillede Divock Origi, Diogo Jota, Takashi Minamino og Xherdan Shariqi som de fire forreste, men den opstilling handlede mere om at vise respekt overfor FC Midtjylland end at undervurdere dem.

Det svarer en lidt vrissen Klopp på spørgsmålet, om Liverpools ændringer kun med danske briller kunne ses som en undervurdering af de danske mestre.

-  Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan lide spørgsmålet. Hvis man så mere Liverpool, så ville man ikke tolke vores startopstilling som et tegn på, at vi ikke respekterede FC Midtjylland, siger Klopp og fortsætter:

- Vores startopstilling var faktisk for at vise den respekt, vi har for FC Midtjylland, for vi havde desperat brug for friske ben, og hvis man så kampen, så kunne man se, at vi havde brug for alle de friske ben, vi kunne få. Med de fem udskiftninger kunne vi til sidst lukke kampen.

Jürgen Klopp blev mandag spurgt til mødet med ’den lille klub FC Midtjylland’, og da kom han med en opsang om mere selvtillid i Danmark, og den var henvendt de danske journalister, tilføjede Klopp tirsdag aften.

- Min kommentar i går var henvendt til jer (journalister, red.). I har brug for mere selvtillid, ikke Danmark.

Liverpool sendte i løbet af kampen både Giorginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino på banen.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

AK78 01:37          
Pjat og pjank.- Klopp vidste at det var nok at stille med B kæden og fred være med det..
ClausOB 04:45          
I betragtning af kampens forløb og det faktum at FCM spillede på udebane så kan vi konstatere at der ikke er den store forskel på toppen af dansk og engelsk fodbold. FCM må være store favoritter på hjemmebane.....
SkinnyNevilleSouthall 05:33          
Har ikke set kampen. Var det dømte straffe god nok?
To Madeira 05:35          
Da første halvleg blev fløjtet af fangede kameraet Dryer spørge Robertson, om han måtte få hans trøje efter kampen. Sådan noget er tåkrummende pinligt. De skal spille en halvleg mere overfor hinanden.
Farmand76 06:33          
Nej men det har de så til gengæld gjort i Europa League-gruppespillet hvor modstanderen hed Club Brügge.
Nå ja, og så var der jo lige 0-5 kampen mod Gorica i CL-kval.

Jeg vælger at tro Atalanta er er noget bedre hold.
badazz 06:53          
@Skinny, jeg mener ikke, at der kunne være tvivl om kendelsen.
This is Anfield 07:10          
Straffesparket var en frataget 1:1 situation hvor Salah blev trådt i hælen og på foden bagfra. Jeg troede faktisk også at den ville være til rødt. Af en eller anden grund er der dog brugere i kamptråden der slet ikke kan se selve straffesparket. Så det er vel bedst at se situationen selv og bedømme det.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november