Luk

Sur Lerager: Latterligt at tale Thorup-fyring

| 3F Superliga | 27 kommentarer

Lukas Lerager langede i et opsigtsvækkende interview efter FCK's sejr over AaB kraftigt ud efter Stig Tøfting. Det er helt latterligt at tale om en fyring til Jess Thorup, siger Lerager.

Lukas Lerager kom igen på tavlen for FC København i søndagens 3-1-sejr over AaB, og efter kampen deltog midtbanespilleren i et opsigtsvækkende interview.

Lerager blev spurgt til sejren, men han ville hellere give svar på tiltale til tv-eksperten Stig Tøfting, der i Ekstra Bladet havde skrevet en klumme om, at Jess Thorup risikerede en fyring, hvis ikke FCK slog AaB.

Og Lerager var sur.

- Som jeg sagde til vores kommunikationschef, så er det eneste, jeg kommer til at svare på, den artikel med Stig Tøfting, som jeg så i dag, siger Lerager til TV3+.

- Jeg synes, det er usagligt, at han står og mener, at Jess skulle frygte for sit job, hvis vi tabte heroppe. Det, synes jeg, er helt latterligt.

- Jeg synes, vi har haft et godt efterår, vi er gået videre i Conference League og har haft det sindssygt hårdt. Så jeg synes, at det her var en lille bold tilbage til Stig Tøfting.

- Han skal kigge med nogle ordentlige briller. Det er det eneste, jeg har at sige, lød det fra Lerager, inden han forlod interviewet.

Du kan se interviewet i toppen af artiklen.

FCK overvintrer som nummer to i 3F Superligaen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar